NOVI SLUČAJ NASILJA U SRPSKIM ŠKOLAMA: Dečaka (9) su davili i tukli, OD STRESA JE DOBIO ŠEĆER!
Foto: Profimedia/Ilustracija

DOKLE VIŠE?

NOVI SLUČAJ NASILJA U SRPSKIM ŠKOLAMA: Dečaka (9) su davili i tukli, OD STRESA JE DOBIO ŠEĆER!

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u srpskim školama

Objavljeno:

U Osnovnoj školi "Heroj Radmila Šišković" u Smederevskoj Palanci, dogodilo se vršnjačko nasilje, kada je jedan od dečaka iz odeljenja trećeg razreda (koji je, kako tvrdi majka žrtve, i ranije maltretirao ostale učenike), oborio na pod druga iz odeljenja i počeo da ga davi.

Na Tviter nalogu Aleksine mame, majke dečaka koji je zbog vršnjačkog nasilja izvršio samoubistvo, podeljen je status o kome je opisano šta se tog dana dogodilo. Slučaj vam prenosimo u celosti:

"Sve se dogodilo juče u Osnovnoj školi "Heroj Radmila Šišković" u odeljenju III1, posle prvog časa za vreme malog odmora. Učiteljica je otišla do kancelarije na 5 minuta. Moj sin je sedeo na svom mestu, dečak iz odeljenja mu je prišao i uzeo flašicu (inače dete koje sve u odeljenju maltretira). On je potrčao da je uzme i rekao vrati mi, mali ga je udario, bacio na pod i počeo da ga davi, sreća je što su dva drugara videla i razdvojila ih nekako, inače ko zna kako bi se završilo. Ovo nije prvi put da mi dete ovako prolazi i nije prvi put da se žalim direktoru i nadležnima u školi, ali se nadam da će biti poslednji. Nadam se da će sada neko nešto preduzeti. IŠLI SMO JUČE KOD LEKARA, DETETU JE BILO JAKO LOŠE, od stresa mu je šećer bio 8.5, danas je bio i kod psihologa jer se od tolikih maltretiranja povlači u sebe i nekada neće da kaže šta je pretrpeo u školi. Morao je da odradi komplet laboratoriju, kako bi videli da li je sve u redu. Mozda sam ja kriva što sam vaspitala dete da je škola druga kuća, gde se druži i uči"- napisala je ova zabrinuta majka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.