Tijana, svaka čast: Doktor nauka, a odlučila da ostane u Srbiji! Evo zbog čega! (FOTO)

Vredno poštovanja

Tijana, svaka čast: Doktor nauka, a odlučila da ostane u Srbiji! Evo zbog čega! (FOTO)

Tijana je mogla da bira gde će graditi karijeru, ali je odlučila da pokuša da učini nešto u svojoj zemlji
Objavljeno:
Da ne mora baš svaki pravi doktor nauka, vrhunski stručnjak u svojoj oblasti da napusti zemlju i otisne se u neke bolje i plaćenije svetove, pokazuje Tijana Miletić (33) Beogradu
nosilac projekta u Odeljenju farmaceutskog razvoja u Sektoru istraživanja i razvoja u Hemofarmu, Imaju samo desetke u indeksu i već im se isplatilo: Ovo su najbolji studenti medicine i farmacije u Srbiji! (FOTO)
Hemofarm Fondacije Bez stipendije je nemoguće: Ovo su iskustva Hemofarmovih stipendista! (FOTO) Jednu zemlju mogu da izvuku intelektualci, ali za to je važno i stvarati ih.
praktično iskustvo radom u Hemofarmu, vrlo uspešnoj farmaceutskoj kompaniji. može se ostvariti saradnja sa stručnjacima sa instituta i univerziteta iz drugih zemalja. Znanje je nešto što vam niko ne može oduzeti i vredi ulagati u obrazovanje i nauku.
Ono što je mene zadržalo u rodnom Vršcu jeste želja da se u našoj zemlji bavim naukom
Hemofarmu bila sam dobitnik stipendije koju Hemofarm dodeljuje uspešnim i perspektivnim studentima, Završila sam doktorske studije takođe u Srbiji. Tokom studija upoznala je veliki broj sjajnih, perspektivnih mladih ljudi. Neke od njih su okolnosti i prilike odvele i na druge kontinente.
fakultetu Ostala sam ovde, ali važno je da se kontakti održavaju i iskustva razmenjuju. Hemofarma Sektor u kom radim u Hemofarmu pun je mladih eksperata, među kojima ima dosta doktora i magistara nauka.
U mom poslovnom okruženju ima više doktora nauka koji rade u struci, ali i onih koji su na doktorskim studijama, tako da se nadam da će odgovor ostati pozitivan još dugo Hemofarm

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.