KRENI POLAKO, PA POSTEPENO UBRZAVAJ: Saveti instruktora zavođenja neke UŽASNO NERVIRAJU, dok su drugi ODUŠEVLJENI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube, Printscreen/Twitter

Društvena dinamika u službi zavođenja

KRENI POLAKO, PA POSTEPENO UBRZAVAJ: Saveti instruktora zavođenja neke UŽASNO NERVIRAJU, dok su drugi ODUŠEVLJENI! (FOTO) (VIDEO)

"Društvena dinamika" ima dva člana, tačnije instruktora zavođenja

Objavljeno:

Instruktor zavođenja Miloš Koprivica, osnivač je udruženja "Društvena dinamika u službi zavođenja" koja se bavi edukacijom u oblasti komunikacije i ličnog razvoja u muško-ženskim odnosima. Njegovo edukovanje, međutim, nekima je upalo u oči.

Savete koje deli na društvenim mrežama, mnogi ismevaju, a neki su se složili da je njegova popularnost među omladinom gora i od uticaja rijaliti programa.

"Društvena dinamika u službi zavođenja" ima dva člana, tačnije instruktora zavođenja. Koprivicu koji je osnivač i Mateju Zdravkovića. Njihove savete na Instagramu prati skoro 60.000 ljudi, Fejsbuk stranica ima 10.000 pratilaca, dok videi na Jutjubu dostižu i do 100.000 pregleda.

Pa šta je onda to što ljudima koristi ili smeta?

1. Sajt

Svi zainteresovani, nesigurni i neiskusni mladi momci na sajtu "Društvena dinamika u službi zavođenja" mogu naučiti kakao da "smuvaju devojku koja im se sviđa i promene svoj život". Jer, to je osnovni zadatak članova tima koji stoje iza ovog projekta. Usluge koje nude su:

  • Individualni rad
  • grupni događaji
  • snimci
  • VIP mentorstvo i
  • članstvo
foto: Printscreen

Priznajemo, najviše nas je zainteresovalo VIP mentorstvo koje podrazumeva "mesec dana aktivnog rada i mentorstva. Ovo je za ljude koji žele ozbiljnu promenu jer je za ozbiljnu promenu potreban rad u kontinuitetu. Instruktor je mesec dana uz tebe prati te, podržava te, viđate se, daje ti zadatke, i pomaže ti da se podigneš na potpuno novi nivo kada je lični razvoj i uspeh sa ženama u pitanju," piše na sajtu. Cena - po dogovoru.

Udruženje organizuje i razne seminare, a možete i kupiti njihove proizvode, odnosno, snimke sa seminara. Cena po snimku je 35 evra (4.300 dinara).

Tu su još i utisci, blog, budući događaji...

2. Instagram

Na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži, Koprivica i Zdravković svakodnevno objavljuju uglavnom romantične slike, koje prenose i snažnu poruku (naravno, u službi zavođenja i pravilnog ophođenja sa nežnijim polom). Kako da joj priđeš, kako da je zavedeš, kako da se ponašaš u seksu, itd...

Izdvajamo neke od najzanimljivijih:

3. Jutjub

Poput popularnih vlogera i jutjubera, Koprivica i Zdravković su odlučili da se pridruže masi koja "priča sa kamerom".

Na taj način, zainteresovanim pratiocima daju brojne savete, a neki od videa su:

U prvom od videa koji smo odabrali, govori se o važnosti dodira u komunikaciji sa devojkom. Oni tvrde da priča - nije dovoljna! Koje su to još savete dali, kao i kavi dodiri postoje, poslušajte sami:

U drugom videu dobićete savete kako da poboljšate svoj glas (kako bi bio muževniji, a samim tim i privlačniji ženama). Prvi od trikova je limun, a drugi da zagrizete pampur. Međutim, biće vam valo teže da razumete Miloša, jer u velikom delu videa priča s pampurom u ustima. Da ne dužimo, pogledajte sami:

Treći video će vas naučiti kako da pripremite stan za "seks i žensko društvo". Sveće, laseri, tekila, čokolada, pa čak i saveti o tome kako da uredite WC, jer će devojka možda želeti (ili morati) da opere kosu. Miloš se potrudio da sve detaljno objasni u videu koji traje čak 24 minuta:

Da li i u kojoj meri instruktori zavođenja pomažu momcima nesrećnim u ljubavi, nije nam poznato. Činjenica je ipak, da postoji "armija" muškaraca koja svakodnevno upija savete ovih mladih edukatora. Takođe je i činjenica, da je ovaj vid edukacije prema mišljenju nepotreban i najblaže rečeno - smešan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.