SKANDALOZNA SCENA U CENTRU BEOGRADA: Čovek je kamenom razbio izlog knjižare. Razlog? IZNERVIRALE SU GA KORICE OVE KNJIGE!
Foto: Zvonko Ninkov

strašno

SKANDALOZNA SCENA U CENTRU BEOGRADA: Čovek je kamenom razbio izlog knjižare. Razlog? IZNERVIRALE SU GA KORICE OVE KNJIGE!

Izlog knjižare je sad oblepljen crnim papirom

Objavljeno:

Prilično neprijatna situacija desila se ispred knjižare "Vulkan" na Bulevaru kralja Aleksandra, preko puta Elektrotehničkog fakulteta.

Jedan čovek kamenom je razbio stakleni izlog knjižare, jer je na njemu bila knjiga Igora Berglera "Izgubljena biblija", koja na naslovnoj strani ima nacrtan pentagram.

Taj simbol se koristi u magijskim i satanističkim obredima, kod nekih neopaganskih pokreta, ali i kod masona.

Čitalac Espresa našao se na licu mesta i zatekao veoma neprijatnu scenu, čoveka koji kamenom pokušava da razbije izlog knjižare.

foto: Zvonko Ninkov

- Bus je stao preko puta ETF-a, i odjednom se čulo "bam". Pa opet. Svi koji smo se tu zatekli smo pogledali u tom pravcu, a neki čovek je gađao kamenom pravo u izlog knjižare. Staklo je puklo, ali on je taj postupak ponovio, uzeo kamen, zamahnuo svom snagom i opet u izlog. Pogledao sam još jednom, a čovek u stvari mahnito cilja reklamu za knjigu, jer je na njoj pentagram - kaže naš čitalac i dodaje da nije video lice tom čoveku, ali se po pokretu videlo da je u nekom mahnitom stanju.

Izlog knjižare oblepljen je crnim papirom, a više se ne vidi ni "sporni" pentagram.

Bonus video:

dr Miroslav Đorđević je hirurg koji će uraditi prvu transplantaciju penisa na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.