STEVA KOJI MUČI ŽIVOTINJE VEĆ IMA TRI KRIVIČNE PRIJAVE: Najnoviji preokret pokazuje kolika sramna kazna mu sledi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

užas

STEVA KOJI MUČI ŽIVOTINJE VEĆ IMA TRI KRIVIČNE PRIJAVE: Najnoviji preokret pokazuje kolika sramna kazna mu sledi (VIDEO)

On se sumnjiči kako je obesio mačku o konopac i taj čin "ovekovečio" fotografijom

Objavljeno: 18:36h

Ime Steve Petkova iz Kikinde poslednjih dana puni novinske stupce.

Naime, on se sumnjiči kako je obesio mačku o konopac i taj čin "ovekovečio" fotografijom koju je podelio na svom Instagram storiju. Prema najnovijim saznanjima, policija je podnela krivičnu prijavu protiv njega za delo ubijanja i zlostavljanja životinja.

Protiv njega su i ranije podnete dve prijave zbog zlostavljanja rotvajlera i buldoga, a za ovo krivično delo pretila mu je kazna od svega godinu dana.

Redakciji Telegraf.rs potvrđeno je i u Policijskoj upravi u Kikindi, da su protiv Steve podnete krivične prijave za mučenje i zlostavljanje životinja.

Video koji se nedavno pojavio na stranici Udruženja Levijatan, toliko je šokantnog sadržaja da su ga pojedine društvene mreže skinule sa svojih platformi nakon prijava o uznemirujućem sadržaju.

Na njemu je Petkov koji je stao iza psa, svojim rukama uhvatio njegove šape, postavio ih oko polnog organa životinje i pomerao ih gore-dole, kako bi izgledalo kao da se nesrećna životinja samozadovoljava. Da stvar bude gora sve to snimljeno je kamerom.

foto: Printscreen/Instagram

Osim njegovog smeha u objektiv, mučninu kod gledalaca budi i ponašanje psa koji se tokom maltretiranja potpuno predao i bez ikakve reakcije se bacio na zemlju.

Pre nekoliko dana, ovo udruženje je objavilo još jedan snimak na kome se takođe navodno ponovo pojavljuje isti akter.

Podsetimo, Steva je završio Srednju poljoprivrednu školu u Zrenjaninu, a na jesen kreće na fakultet. Kako je objasnila porodica Petkov, ceo slučaj je ispričan u policiji, izjave su date nadležnima i na njima je da otkriju ko je počinilac ovog gnusnog zlodela u Kikindi.

- Zavisi o kakvom slučaju se radi, kazne mogu biti novčane ili do godinu dana zatvora. Ako je ubijanje, mučenje, zlostavljanje učinjeno preme većem broju životinja ili prema nekoj zaštićenoj vrsti kazna može biti i do tri godine - rekla je advokat Ivana Sivčev Marčetić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.