Žena se požalila da joj je SUPRUG alkoholičar, da mokri u krevetu i da ne može! Onda se oglasila druga žena koja ima bizarno rešenje, a tiče se kondoma! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

urnebesno

Žena se požalila da joj je SUPRUG alkoholičar, da mokri u krevetu i da ne može! Onda se oglasila druga žena koja ima bizarno rešenje, a tiče se kondoma! (FOTO)

Dobila je nesvakidašnji savet

Objavljeno: 01:23h

Na društvenoj mreži Tviter kruži urnebesna prepiska između žene čiji je suprug alkoholičar i druge žene koja je savetovala kako da reši svoje bračne probleme.

Naime, jadna žena se požalila kako njen suprug svaki dan pije do te mere da ne može da obavlja fiziološke potrebe, već to radi u krevetu:

- Ne oseća kad odradi fiziološke potrebe (u krevetu, sve po redu). Hitnu sam zvala kad je i tom stanju da ga odvedu na lečenje, kažu ništa bez njegovog potpisa, a on ne želi da se leči. Ženice, dajte mi neki savet? Kako da mu pomognem? Na izmaku sam snage i fizički i psihički.

Na to se oglasila korisnica pomenute društvene mreže koja je zabrinutoj gospođi rekla da je najbolje da stavi suprugu kondom u anus kako bi pomislio da je ostao nakon seksa, što bi ga zauvek otreznilo, te da više ne bi pomislio da pije.

Ovaj nesvakidašnji tvit nije prošao bez oprečnih komentara:

- Jadna zena kome je spala da se obraća za pomoć -glasio je jedan od komentara.

U lečenju aklosa prvo se zena pita kakvu korist ima ona što on pije. Zašto toliko ostaje sa njim ako je neizdrzivo. I ispostavi se da mu zbog pića emotivno otima decu, da troši njegove pare bezuslovno, da ima slobodu sexa sa drugima itd. Iza kukanja stoji neka vajda.

Nije poznato da li je ova gospođa poslušala savet tviterašice, kao ni da li je "upalio", ali je, priznaćete, njen savet svakako originalan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.