LEVIJATAN OBJAVIO NOVI DOKAZ PROTIV STEVE PETKOVA: Kažu da na ovom videu momak iz Kikinde MALTRETIRA PSA! Da li je baš tako? Šta vi kažete? (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

SUKOB SE NASTAVLJA

LEVIJATAN OBJAVIO NOVI DOKAZ PROTIV STEVE PETKOVA: Kažu da na ovom videu momak iz Kikinde MALTRETIRA PSA! Da li je baš tako? Šta vi kažete? (VIDEO)

Ovo je pokrenulo lavinu negativnih komentara

Objavljeno: 13:04h

Dve fotografije na kojima se vidi obešena mačka, kao i osoba koja je navodno spasila, za kratko vreme napravile su haos na društvenim mrežama, iako još uvek nije najjasnije šta se tu desilo.

Steva Petkov (19) iz Kikinde, veterinarski tehničar, našao se prethodnih dana na stubu srama zbog tvrdnji da je navodno namamio, a potom obesio mačku.

Uprkos njegovim demantima, Levijatan ne prestaje s tvdrnjama da je Steva ipak obesio mačku, a sada su počeli da iznose i dokaze da ovaj momak zapravo zaista muči životinje.

Na Tviter nalogu ovog pokreta osvanuo je video na kome pomenuti momak muči psa uz status:

- Steva Petkov!!! Nas nazivate fašistima i kriminalcima a branite orkestrirano ove bolesti! Tražimo zaštitu države dok radimo njihov posao! Sramite se svi redom od raznih novinara do većine javnosti u Srbiji! Sramite se! Evo vam Steve Petkova!

Međutim, upućujemo vas da pogledate video do kraja i sami donesete zaključak.

Ovo je pokrenulo lavinu negativnih komentara, a kakav će do kraja biti epilog ovog slučaja, ostaje da vidimo.

Bonus video

DOK SU SE BEOGRAĐANI LUDO PROVODILI, SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Ova devojka na reci mamila je poglede!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.