STEVU SU SVI OSUDILI ZBOG FOTOGRAFIJA OBEŠENE MAČKE, A SAD SE POJAVIO SNIMAK S PSOM! Njegova majka tvrdi: NEVIN JE, plašim se za njegovu bezbednost! (VIDEO)
Foto: Twitter, Facebook, KURIR / S.U.

ko je u pravu?

STEVU SU SVI OSUDILI ZBOG FOTOGRAFIJA OBEŠENE MAČKE, A SAD SE POJAVIO SNIMAK S PSOM! Njegova majka tvrdi: NEVIN JE, plašim se za njegovu bezbednost! (VIDEO)

Krivicu mladić negira

Objavljeno: 16:46h

Članovi Pokreta Levijatan na Instagramu i Fejsbuku danima objavljuju fotografije mladića Steve Petkova (19) iz Kikinde, koji je prema njihovim rečima, najpre namamio mačku u krilo, a potom je obesio.

Uzmenemirujuća fotografija mačke
Uzmenemirujuća fotografija mačke foto: Instagram

Krivicu mladić negira.

Steva Petkov sa mačkom
Steva Petkov sa mačkom foto: Instagram

Navode ovog udruženja demantovala je i njegova majka, uz obrazloženje da su svi oni u porodici ljubitelji životinja i da je Steva žrtva linča pomenutog udruženja.

Unemirena majka za Espreso kaže da je od početka svega ovog na bolovanju, da se loše oseća i da je pitanje kad će "doživeti infarkt" zbog stresa.

Danijela strahuje za sina
Danijela strahuje za sina foto: KURIR / S.U.

- Plašim se za njegovu bezbednost. Strahujem da mu neko nešto ne uradi. Nastradao je ni kriv ni dužan. On je žrtva linča, nema nikakve veze s tom mačkom!. Da je kriv, pa da odgovara za postupke... Ali nije. Iskaz je dao policiji i ima dokaze da nije kriv. Uvek se može proveriti da u to vreme nije bio na mestu na kom se desio incident - kaže Danijela Petkov za Espreso.

Steva Petkov
Steva Petkov foto: KURIR / S.U.

Inače, danas ranije tokom dana pokret Levijatan je na Tviteru objavio još jedan skandalozni snimak na kom se, kako tvrde, nalazi mladić iz Kikinde:

- Evo vam Steva Petkov iz Kikinde - piše u opisu videa na kom se vidi mladić koji simulira seksualni odnos sa psom rase francuski buldog.

Iako se lice aktera ovog snimka samo nazire, reč je o mladiću koji mnogo liči na Stevu.

Pitanje da li se na snimku nalazi njen sin postavili smo i Danijeli Petkov.

- Nisam sigurna da je on... Ne deluje mi kao da je on. A i da jeste, odakle njima taj snimak, to mi nije jasno? - pita se Danijela.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo i Stevu Petkova, ali do objavljivanja teksta on nije odgovarao na naše pozive.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.