IZ SRBIJE OTIŠAO U NEMAČKU, PA ŽESTOKO OPLEO PO OVDAŠNJIM DEVOJKAMA: Pogotovo je kivan na BEOGRAĐANKE!
Foto: Pixabay

negodovanje

IZ SRBIJE OTIŠAO U NEMAČKU, PA ŽESTOKO OPLEO PO OVDAŠNJIM DEVOJKAMA: Pogotovo je kivan na BEOGRAĐANKE!

Devojke stare, momci zbog njih takođe stare...

Objavljeno:

Našoj redakciji javio se Novopazarac koji živi u Nemačkoj, želeo je da iskaže svoj stav, o današnjim devojkama. Tekst prenosimo u celosti:

Došlo je čudno vreme, da više devojke ne znaju šta hoće niti padaju više na papiraše takozvanih momaka iz inonstranstva, niti na bilo šta i koriste najveću foru kao da imaju dečka.

I kada su slobodne, traže nešto sto ne postoji ili da ne znaju šta traže i zbog takvog ponašanja sadašnjih devojaka ostaju dosta neudate i posle im đavo kriv a u stvarnosti ne znaju da oni to sebi same prave.

Sve više i više se devojke iz Novog Pazara okreću prema beogradskim devojkama i evropskom običaju koji glasi : ''Žena kada ima karijeru i svoj posao'', tada može za sebe finansijski da brine ne treba njoj muž jer ima auto i svoju platu, tako da moze od kafića do kafića da uživa i sa tim ponašanjem propada narod u regionu.

Devojke stare, momci zbog njih takođe stare i oboje polova ostaju sami, tako da dolazi neko čudno vreme i kod nas.

Nije kao nekada, kada su devojke konačno čekale da se udaju, čak su se i ovi tradicionalni vašari koristili za upoznavanje a sada se taj boravak na tim tradicionalnim vašarima koristi samo za svoju ličnu reklamu koristi.

I društvene mreže više ne koriste za upoznavanje, nego se trude da postaju što u većim broju poznate gde se do dan danas ne moze razumeti, zbog čega je ta populacija njima toliko potrebna."

Bonus video:

Espreso tviter - Nadežda Biljić

(Espreso.co.rs/Sandzaklive)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.