DETE U SPUŽ MOŽE POSLATI SAMO MRŽNJA I ŠOVINIZAM! Narod Crne Gore ogorčen NEPRAVDOM PREMA SARI VIDAK: Tako je to kod nas u Crnoj Gori!
Foto: Facebook

stravično!

DETE U SPUŽ MOŽE POSLATI SAMO MRŽNJA I ŠOVINIZAM! Narod Crne Gore ogorčen NEPRAVDOM PREMA SARI VIDAK: Tako je to kod nas u Crnoj Gori!

Zaboravi da napišem toj sudiji nije to prvo ispad te vrste imala je još takvih ispada i pred crnogorskim državljanima

Objavljeno:

Narod Crne Gore ogorčen je potezom crnogorskog tužilaštva da Beograđanku Saru Vidak (20) smesti u Spuž i svojim komentarima na crnogorskim portalima izrazili su svoje nezadovoljstvo prema sudiji Jeleni Stanišić i ministru pravde Zoranu Pažinu koji je javno kršio pretpostavku nevinosti i vršio pritisak na sud da je pritvore i osude i da je tretiraju kao da je reč o kriminalcu najvišeg ranga!

Naime, mnogi čitaoci sajtova su tražili da se Sara Vidak pusti na slobodu, a pojedini su istakli da su i sami bili na meti sudije Jelene Stanišić koja ih je nepravedno, kako su rekli, osudila za nepostojeći prekršaj.

Evo nekih od komentara koji su ostavili čitaoci:

- Za mali prekršaj se hapsi i skida glava, a za veliki kriminalni se skida kapa. Tako je to kod nas u Crnoj Gori.

- Sram vas bilo, pustite tu malu, reagovala je hrabro i branila svoj stav pa sve da nije u pravu, a vi se krijete iza institucija sistema braneći povrijeđenu sujetu.

- Ima li ova sudkinja djecu? Strahujem za svoju ćerku, sve što znam jeste da deli ćeliju sa jednom Crnogorkom i Ukrajinkom, nije mi poznato ni kako joj je zdravlje, u kakvim je uslovima, ništa... - kroz suze priča Olivera Vidak. Kovačević, majka dvadesetogodišnje Sare kojoj je zbog sumnje da je napala sutkinju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić određen pritvor od 30 dana."

- Dijete, djevojku od 20 godina poslati u Spuž na 30 dana bez ikakvih dokaza, može uraditi samo mržnja i šovinizam, a sve potiče od samog vrha. Treba Srbima suditi, jer Boze, oni ugrožavaju NDCG?! Čist fasizam XXI vijeka. Što ne objave snimak? Ovo je "dzavni udar 2". Vratite Sinđu da svjedoci i prebacite predmet kod Suzi. Dajte Nobela za tužioca!

- Sudija je bila nesto lično nezadovopjna, mislim da ju je ova djevojka nesto pitala, a bahatost vlada kod sudija, njihovo neraspoloženje i nezadovoljstvo iskaljuju na optužene a i kad sude realno ne donose sudske odluke no imate kamere i snimak iznesite u javnost, to će pokazati ko je koga prvi napao.

Zaboravi da napišem toj sudiji nije to prvo ispad te vrste imala je još takvih ispada i pred crnogorskim državljanima.

- Sačekaj, izađi pa ojadi drzavu za par stotina hiljada evra.

- I sam sam se uvjerio da ima strašno mnogo primitivizma, naročito kod mlađih ženskih sudija za prekršaje, jer zamišljaju sebe u ulogama sudija međunarodnih sudova! Kad sam se požalio predsjedniku suda za prekršaje na prostačko dranje i primitivno ponašanje sutkinje za prekršaje on me je kratko i bez objašnjenja odbio rečenicom da je moja žalba "bez osnova."

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.