Srpski san - uplati 30 dindži, uzmi milione! 5 najluđih dobitaka u srpskim kladionicama!

DAJ VAMO TE kamione, avione

Srpski san - uplati 30 dindži, uzmi milione! 5 najluđih dobitaka u srpskim kladionicama!

Kad ste poslednji put na kladionici "izlupali" gomilu parova i čekali (više)milionski dobitak?
Objavljeno: 10:14h

U relativno skorije vreme, nekoliko ljudi uspelo je da dobije goleme pare na kladži i to na uplaćen minimalac. Bilo da je u pitanju 20 kinti ili 50, dobitak od nekoliko miliona nije mala stvar. Ni najmanje. Zato budite hrabri i nemojte da se kladite na naše parlamentarne izbore, zato što milion možete da dobijete jedino ako stavite 999.000 na Vučića da će da bude premijer. Zato izbegavajte izbore i odvažno odigrajte taj iz 2 u 1 na Kolumbijce ili Kostarikance i udružite sa tačnim rezultatom 0:0 na celu našu i rumunsku ligu. Ponekad i grčku. Espreso.co.rs za vas je izdvojio neke od majstora kojima je ovo pošlo za rukom: 1. Kladioničar iz Babušnice na uplaćenih 30 dinara osvojio je zavidnih 5 miliona.

Vlasnik "srećnog tiketa" izabrao je 16 parova sa ukupnom kvotom 417.601, ali je nakon odlaganja utakmice italijanske lige kvota pala na 170.450 jer se tada za taj "tip" računa kvota 1,00. 2. Jedan neimenovani kladioničarski doktor u julu 2015. na uplaćenih 30 dinara, zaradio je više od 11.000 evra. On je uspeo da ubode neverovatnu kvotu od 67.875 tako što je pogodio ishode 10 parova utakmica Lige Šampiona. 3. Nemanja Vujaković, momak iz Crvenke, osvojio je više od 40.000 evra uplativši svega 30 dinara. 4. Nepoznati prognozer ojadio je jednu domaću kladionicu u koju je "uložio" 20, a dobio laganih milion dinara.
Svaka čast, nema šta! 5. Jedan Boranin ostvario je kladioničarski san. Pogodio je sva tri para, čijim je množenjem kvota ostvario dobitak od skoro milion dinara. A uplatio je svega novčanicu sa Njegošem na slici.
Svakako da ima još ovakvih primera, a iz ovih navedenih možemo da zaključimo da se optimizam nekad i više nego isplati. Pokidajte! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.