VAGINALNA EKSPLOZIJA, GURANJE FLAŠA, ČAJNIH KOBASICA I KONZERVI: Beogradski inspektori otkrili najbizarnije seksualne igrice kod Srba!
Foto: Pixabay

BIZARNO

VAGINALNA EKSPLOZIJA, GURANJE FLAŠA, ČAJNIH KOBASICA I KONZERVI: Beogradski inspektori otkrili najbizarnije seksualne igrice kod Srba!

Slučaj koji nikad neće zaboraviti

Objavljeno: 09:04h

Inspektori beogradske policije, pored teških slučajeva s kojim se svakodnevno susreću, rešavali su i neke prilično bizarne koji su ušli u policijske anale. Jedan od tih je i slučaj vođen pod šifrom "vaginalna eksplozija", kada je ženi iz Lazarevca eksplodirao dezodorans u vagini.

Ovaj 20 godina star slučaj rešili su pripadnici Petog odeljenja za požare i eksplozije.

- Taj slučaj nikada neću zaboraviti. Dobili smo poziv da se u jednoj beogradskoj ginekološkoj bolnici nalazi žena kojoj su povređeni reproduktivni organi u eksploziji. Inspektori kojima je zapao slučaj pohitali su u bolnicu da uzmu izjave od aktera neobične igre i zatraže izveštaj lekara o stepenu povreda - objašnjava sagovornik.

Nesrećna žena je sarađivala sa inspektorima, pa im je do detalja objasnila kako je do eksplozije došlo:

- Bio je petak veče, suprug i ja smo sedeli i gledali televiziju. Menjali smo kanale i naišli smo na program za odrasle. Samo smo se pogledali i odjednom je počeo da me mazi po nozi. Tokom ljubavnog zanosa menjali smo poze i počeli smo da eksperimentišemo kao par sa ekrana. U jednom trenutku u igru smo uključili i bočicu dezodoransa. Suprug je u toku zanosa počeo da mi je gura tamo dole. Osećaj je bio lep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo. Osetila sam strahovit bol. Dezodorans je eksplodirao. Pokušao je da izvuče ostatke boce, ali bol je bio mnogo jak i počela sam da krvarim. Doveo me je do bolnice gde sam odmah operisana - objasnila je žena kojoj je ljubavna igra umalo došla glave.

Nakon izjava supruga i lekara, slučaj je zvanično zaveden kao nehat i čudna eksplozija sa kakvom se do tada nisu susreli.

Međutim, ovaj slučaj nije izolovan. Inspektori su u razgovoru sa lekarom čuli da su lekari svašta vadili iz ženskih intimnih delova. Pa tako se na tom spisku nalaze flaše i konzerve, krastavci, tikvice..

Da i muškarci vole da guraju razne stvari gde im nije mesto, govori podatak da je iz analnog otvora jednog muškarca izvučen štap čajne kobasice!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.