NAJUŽASNIJI PRIZOR KOJI ĆETE IKADA VIDETI! Milenko je pustio ovce na ispašu, kada je stigao na livadu zatekao je KRVAVU SCENU! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

horor

NAJUŽASNIJI PRIZOR KOJI ĆETE IKADA VIDETI! Milenko je pustio ovce na ispašu, kada je stigao na livadu zatekao je KRVAVU SCENU! (UZNEMIRUJUĆE)

Milenko je u jednom danu izgubio glavni izvor prihoda!

Objavljeno:

Kada je Milenko Jeftić iz Belog Potoka kod Knjaževca otišao na livadu da vidi zbog čega mu se stado ovaca ne vraća, a već je veče, umalo se nije srušio. Zatekao je jeziv prizor – ovce su ležale zaklane po celom proplanku.

- Bio sam u šoku! Čopor vukova ih je zaklao usred dana. Stado svakodnevno odlazi na ispašu malo dalje od sela, tako da nisam ništa čuo! Živim od poljoprivrede, ovo je za mene katastrofa. Nudili su mi po 100 evra za jednu ovcu, nisam želeo da ih prodam – kaže Milenko.

Vukovi su mu zaklali 23 od 24 ovce koliko je imao. Sakupljao ih je po brdu i livadama i sahranjivao, a pomagali su mu članovi Lovačkog udruženja.

Opština Knjaževac, koja puno pomaže razvoju poljoprivrede, nadoknadiće štetu ovom domaćinu, tako da će Milenko moći da i dalje živi od stočarstva.

- Za domaćinstvo Jeftića ovo ima razmeru katastrofe. Opština Knjaževac je tu da pomogne svojim poljoprivrednicima. Ovom domaćinstvu daćemo onoliko grla koliko je uginulo, s tim da nećemo tražiti povraćaj, kako je to po konkursu. Oni žive od stočarstva i ovo je velika katastrofa – izjavio je za medije Marko Stojanović, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac.

Odakle čopor vukova usred leta nadomak sela, ostaće nerazjašnjeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.