NE BAVIM SE TIME KO NOSI KAPU SNS-A, ZAKON ĆE BITI SPROVEDEN U DELO! Vučić o nelegalnom objektu na Pančićevom vrhu
Foto: Birn / Gordana Andrić, Zorana Jevtić

oglasio se

NE BAVIM SE TIME KO NOSI KAPU SNS-A, ZAKON ĆE BITI SPROVEDEN U DELO! Vučić o nelegalnom objektu na Pančićevom vrhu

MUP je nedavno saopštio da je policija odbila da asistira u rušenju nelegalno podignutog objekta na Kopaoniku jer Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prethodno nije priložilo potpunu dokumentaciju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom ;nelegalno podignutog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku da će zakon sigurno biti poštovan i sproveden u delo.

"U Srbiji imate oko 1,2 miliona objekata koji nisu legalni, a nisu srušeni. Ali pošto vidim da je nekima u Vladi i nekima u medijima važno da kažu kako to ne sme, jer ga drži neko blizak Srpskoj naprednoj stranci, opet ste se prevarili. I nećete reći izvinite kada se odluke organa budu provodile u delo. Zakon će se provesti u delo", rekao je Vučić novinarima u Šidu.

Komentarišući izjavu novinara, Slobodana Georgieva da su u vreme zakazanog rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu novinari videli čoveka sa kapom SNS-a, Vučić je kazao da ne zna ko nosi kapu SNS i da se nije bavio time već temama koje su važnije.

"To kaže čuveni novinar Slobodan Georgiev. On ga video lično. Šta sam ja sve video na skijanju u martu mesecu, a da skijam ne umem", rekao je Vučić.

Georgiev je juče za TV N1 kazao da je se na Pančićevom vrhu u vreme zakazanog rušenja tog objekta pojavio muškarac obučen u crno sa kačektom SNS, koji je prisutnim novinarima rekao da je zabranjeno da snimaju.

"Pojavio se neki čovek koji je imao 40 godina, bio je obučen skroz u crno, nosio je kačket na kom je pisalo Srpska napredna stranka, on nam je rekao da je tu zabranjeno da treba da budemo pametni i ne snimamo. Mi smo pitali - zašto? On je rekao - to je vojni objekat, nemam šta više da vam objašnjavam i okrenuo se i pridružio se toj grupi ljudi na terasi, neki od mladića imali su one majice sa onim vukom koji nosi beretku i nosili su kapuljače", rekao je Georgiev.

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je juče da to ministarstvo neće izaći da ruši nijedan nelegalan objekat bez pomoći i podrške policije, jer to ni do sada nisu radili.

MUP je nedavno saopštio da je policija odbila da asistira u rušenju nelegalno podignutog objekta na Kopaoniku jer Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prethodno nije priložilo potpunu dokumentaciju.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.