SRPSKI SNAJPERISTA DO NOGU POTUKAO NAJMOĆNIJE SPECIJALCE SVETA! Evo kako ih je brutalno ponizio (FOTO)
Foto: MUP Srbije

PALO ZLATO

SRPSKI SNAJPERISTA DO NOGU POTUKAO NAJMOĆNIJE SPECIJALCE SVETA! Evo kako ih je brutalno ponizio (FOTO)

Devetočlana ekipa Vojske Srbije u disciplini Snajperska granica u Belorusiji, nedaleko od Minska, takmičila se u individualnom gađanju, kao i u okviru snajperskih parova

Objavljeno:

Potporučnik Vojske Srbije Đorđe Lapčević osvojio je prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova u disciplini Snajperski duel na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.

Potporučnik Lapčević, pripadnik Specijalne brigade Kopnene vojske, takmičio se u paru sa pripadnikom Oružanih snaga Belorusije Igorom Aleksandrovičem Efimčikom.

Devetočlana ekipa Vojske Srbije u disciplini Snajperska granica
Devetočlana ekipa Vojske Srbije u disciplini Snajperska granica foto: MUP Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitke potporučniku Lapčeviću na postignutom uspehu. Devetočlana ekipa Vojske Srbije u disciplini Snajperska granica u Belorusiji, nedaleko od Minska, takmičila se u individualnom gađanju, kao i u okviru snajperskih parova. Pripadnici Vojske Srbije na Međunarodnim vojnim igrama, jednom od najvećih vojnih sportskih takmičenja u svetu, učestvuju u tri discipline – Tenkovski biatlon, Snajperska granica i Inžinjerijska formula. Vojno sportsko nadmetanje, koje će trajati do 11. avgusta, održava se na teritoriji sedam država - u Rusiji, Azerbejdžanu, Belorusiji, Kini, Kazahstanu, Iranu i Jermeniji.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.