PRVO DA SE UTVRDI DA LI JE PAS SRBIN, HRVAT ILI BOŠNJAK! Nikola Kojo okačio snimak spašavanja ŽIVOTINJE, pa ga preveo na SRPSKI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter / The Dodo, Dragana Udovičić

CAR!

PRVO DA SE UTVRDI DA LI JE PAS SRBIN, HRVAT ILI BOŠNJAK! Nikola Kojo okačio snimak spašavanja ŽIVOTINJE, pa ga preveo na SRPSKI! (VIDEO)

Da su se ovi momci raspravljali "čiji su", pas bi uveliko stradao!

Objavljeno: 10:39h

Nikola Kojo je na svom Tviter nalogu postavio svima već dobro poznati snimak koji pokazuje da ljudi itekako mogu da budu humani, čak i da rizikuju život i to zbog životinje.

Na snimku se vidi kako grupa momaka koji se ne poznaju doslovno rizikuju život spuštajući se u kanal koji ih uz malo nepažnje može odvesti pravo u smrt.

Kada su se dogovorili, napravili su "ljudski kanap", a mučena životinjica je spašena.

Ono što je novo i što je Kojo želeo da kaže jeste kako bi u našem regionu gde sve češće čujemo zapaljivu retoriku prvo moralo da se utvrdi da li je pas Srbin, Hrvat ili Bošnjak, pa koje su vere ovi što pružaju ruke i tako u nedogled...

On je ovim rečima ukazao da nema mesta preteranom nacionalizmu jer ne vodi ničemu. Da su se ovi momci raspravljali "čiji su", pas bi uveliko stradao.

Većina tviteraša se složila sa glumčevom poentom, a neki su duhovoto dodali da bi verovatno prvo moralo da se sazna za koja pas "navija".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.