MILOVAN BOJIĆ ŠTRAJKUJE GLAĐU DO SMRTI! Direktor klinike Dedinje 2 smatra da je DOGORELO DO NOKATA!
Foto: Marina Lopičić

MUKA GA NATERALA

MILOVAN BOJIĆ ŠTRAJKUJE GLAĐU DO SMRTI! Direktor klinike Dedinje 2 smatra da je DOGORELO DO NOKATA!

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje za Espreso kaže da neće da štrajkuje da bi pravio cirkus već bolnicu, i da će štrajk biti poslednja mera, ukoliko ništa ne uspe da uradi, a to će znati danas

Objavljeno: 18:46h

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić najavio je da će stupiti u štrajk glađu, ako se sa zemljišta na kojem je predviđena izgradnja Instituta "Dedinje 2" ne ukloni nelegalni objekat brze hrane, zbog kog se početak izgradnje ovog Instituta odlaže.

Bojić je rekao da je s papirima sve bilo "čisto" kad je došao na čelo Instituta, 30. novembra prošle godine, ali je u međuvremenu uknjižen bistro na parceli na kojoj je imao privremenu dozvolu za rad.

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje za Espreso kaže da neće da štrajkuje da bi pravio cirkus već bolnicu, i da će štrajk biti poslednja mera, ukoliko ništa ne uspe da uradi, a to će znati danas.

- Ja zaista hoću to da uradim, ukoliko ne budemo dobili građevinsku dozvolu. Vodim firmu u dubiozu, već 10 miliona plaćam dokumentaciju kojoj ističe rok, jer je prepreka jedna obična ćevabdžinica bespravno izgrađena, ili s privremenom dozvolom. Dok se zemljište ne privede nameni, ona je sama sebi s gabaritima koji su prešli privremenu dozvolu bespravna i ukoliko se ne prepozna neporecivo u rešenju da se može ukloniti da se Dedinje 2 može graditi, a pošto je uklonjena neka staza ja idem u opštinu Savski venac da vidim šta je nalaz njihove inspekcije - kaže Bojić, pa nastavlja:

- S tim nalazom inspekcije i sve mojim koferom idem u Sekretarijat za građevinske poslove i urbanizam, da vidim ima li dozvole ili nema. Ako ima dozvole - ima, ako nem,a štrajkujem glađu, i to na sredini puta iznad Instituta, sve do smrti. Sad s mojim koferčetom idem, ja sam 8 meseci s njim stalno, imam dokumentaciju koja je overena kod notara, svaki dokument, jer naša birokratija često igra ping pong loptice, pa kaže, fali im ovaj papir ili onaj, onda ja izvadim i kažem da kod mene ima sve - objašnjava Bojić u izjavi za naš portal.

Bonus video:

Espreso intervju nedelje, Zoran Lutovac

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.