DECI U SRBIJI PRODAJU SKANDALOZNE SVESKE! S korica vas gledaju GUZATE STARLETE, a oznaka u UGLU je POSEBNO PROBLEMATIČNA! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter / @MalaOdDorcola

GRANICE SU OPET POMERENE

DECI U SRBIJI PRODAJU SKANDALOZNE SVESKE! S korica vas gledaju GUZATE STARLETE, a oznaka u UGLU je POSEBNO PROBLEMATIČNA! (FOTO)

Sudeći prema slikama, na koricama sveski se najverovatnije nalaze Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, obe poznate po svojim bujnim oblinama

Objavljeno:

U jednom od beogradskih lanaca supermarketa izašla je nova ponuda školskog programa, koji obuhvata, malo je reći, skandalozne sveske za đake. Od ove godine, sveske su očigledno "modernizovane", a školski pribor izgleda treba da bude "u trendu" kako bi imao veću prodaju.

Mnogi roditelji su bili zgroženi sveskama koje su se našle u ponudi, jer vas sa korica "gledaju" ni manje ni više nego guzate starlete.

Očigledano da pored toga što se iz godine u godinu ispostavi da je nešto od sadržaja udžbenika problematično, sada roditelji i pri kupovini osnovnog školskog pribora moraju da dobro pripaze.

Jedna tviterašica je naišla upravo na sveske skandaloznih korica i podelila je to na svom nalogu. Nakon toga, digla se prava medijska prašina.

Sudeći prema slikama, na koricama sveski se najverovatnije nalaze Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, obe poznate po svojim bujnim oblinama, što sveska i ilustruje.

Iznad njih se zelene simboli dolara, a iznad svega toga piše "najbolje prijateljice zauvek".

Proizvođač je očigledno želeo da stavi dame bujnih oblina kako bi povećao prodaju, ne uzimajući u obzir štetu koju sveske mogu da prouzrokuju deci koja u tim godinama često imaju problema sa samopouzdanjem.

Kako bi se ogradio, proizvođač je na ivici korica stavio oznaku 15+, a mi se ne sećamo da li smo ikada videli da se na školskom priboru za školarce stavljaju oznake ovog tipa.

Pored starleta, nove sveske krase i predsednik Severne Koreje, Kim Džong Un koji grli Alberta Ajnštajna, kao i jedan od osnivača i bivšei glavni rukovodilac Epla, Stiv Džobs koji se rukuje sa srpskim naučnikom, Nikolom Teslom.

Kako se vama dopada ovaj novi trend i da li mislite da su sveske sa automobilima i igračkama zaista prevaziđeni?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.