SEĆATE LI SE MILANA JEVĐIĆA, STUDENTA KOJI JE PREVARIO SRBIJU? Sada se SKINUO DO GOLE KOŽE I POKAZAO MIŠIĆE, devojke će da ODLEPE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jevdjic_milan

"Svaka bi me majka za zeta poželela"

SEĆATE LI SE MILANA JEVĐIĆA, STUDENTA KOJI JE PREVARIO SRBIJU? Sada se SKINUO DO GOLE KOŽE I POKAZAO MIŠIĆE, devojke će da ODLEPE! (FOTO)

Milan je javnosti postao poznat nakon gostovanja u emisiji "Život priča"

Objavljeno: 09:01h

Milan Jevđić, student koji je svojom tužnom pričom u koju su mnogi posumnjali podigao prašinu u Srbiji, sada je pratioce na društvenim mrežama iznenadio fotografijom na kojoj pozira nag do pojasa, sa korpom veša u rukama.

Student, čiji mišići svedoče o tome da dosta vremena provodi u teretani, pomenutu fotografiju je postavio uz opis: "Svaka bi me majka za zeta poželela".

Milan Jevđić pozira sa korpom veša u rukama
Milan Jevđić pozira sa korpom veša u rukama foto: Printscreen/Instagram/jevdjic_milan

Podsetimo, Milan je javnosti postao poznat nakon gostovanja u emisiji "Život priča". Predstavio se kao student koji nije pao nijedan ispit, koga su ostavili i majka i otac, koji se nakon toga snalazio i radio svakakve poslove, školovao se i bez pomoći stigao do pete godine Medicinskog fakulteta.

Međutim, nakon emisije u kojoj je Jevđić ispičao svoju tešku životnu priču, pojavio se lekar iz Švedske Dobrica Pavlović, koji tvrdi da ga je finansirao od 2013. godine. On je na društvenim mrežama napisao da nije tačno da Milan nije pao nijedan ispit, kao i da mu je samo u decembru prošle godine dao više od 600 evra.

Samo dan nakon toga, javila se još jedna osoba koja mu je novčano pomagala. Izvesna Vesna Popov iz Austrije, koja je tvrdila da je o Jevđiću čula 2012. godine, kada se takođe pojavio na TV-u sa “sličnom, tužnom pričom, tada dečaka, koji se, ne svojom voljom, u ranim godinama osamostalio i borio za bolji život”. Ona je tada počela da mu pomaže sa oko 500 evra mesečno narednih pet godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.