MILAN TAROT je nekad savetovao gledaoce da zalepe žvakaću gumu na televizor, a danas ga NIKAD NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

MILAN TAROT je nekad savetovao gledaoce da zalepe žvakaću gumu na televizor, a danas ga NIKAD NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

Nije bilo tog problema koji vam Milan ne bi pomogao da rešite svojim zanimljivim metodama

Objavljeno:

Nije bilo tog problema koji vam Milan Tarot ne bi pomogao da rešite svojim zanimljivim metodama. Milan Radonjić, javnosti poznatiji pod svojim nadimkom Vidoviti Milan ili Milan Tarot, svojevremeno je stekao veliku popularnost svojim nadasve zabavnim "proročanstvima" koje je davao gledaocima s celog Balkana.

Karijeru je započeo u noćnim terminima lokalnih televizijskih stanica u Srbiji, Hrvati ga najbolje pamte po njegovim gatanjima u večernjem terminu na Novoj TV, a Bosanci ga pamte po gostovanju na OBN-u.

Nije bilo tog problema koji vam Milan ne bi pomogao da rešite svojim zanimljivim metodama. Od toga da žvakaću gumu zalepite na televizor, počnete da slušate Whitesnake ili nosite čarape određene boje u određene dane u nedelji, Milan bi za svakog pronašao "rešenje".

Milan se u međuvremenu pojavio i u rijaliti programu Farma, kao i u Parovima, a takođe je pronašao ljubav. Pre šest godina oženio je plavokosu Lanu, koja je od njega mlađa deset godina i s njom zasnovao porodicu.

Ovih dana se, sudeći po objavama na Fejsbuku, zabavljaju na letovanju.

Bonus video

Anketa: Pitali smo građane kolika je njihova plata?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.