Devojci iz Srbije se pokvario auto na putu do Halkidikija, a očajna MAJKA je molila za POMOĆ! Ubrzo se javio VALJEVAC koji je odlučio da INTERVENIŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Ana Nikolić

gest godine

Devojci iz Srbije se pokvario auto na putu do Halkidikija, a očajna MAJKA je molila za POMOĆ! Ubrzo se javio VALJEVAC koji je odlučio da INTERVENIŠE! (FOTO)

Evo šta su devojke nakon toga poručile MAMI!

Objavljeno: 19:54h
Jelena Jovanović

Aleksandar Andrić je Valjevac koji je dospeo u žižu javnosti nakon što je nesebično pomogao 20-ogodišnjoj devojci čiji automobil se pokvario u Solunu.

Naime, 28. jula ove godine majka devojke iz Beograda je u grupi pod nazivom "Uživo iz Grčke" objavila da je automobil njene ćerke ostao u kvaru na parkingu jednog trgovinskog lanca u Solunu.

Ona je bila vidno uzrujana i molila je svakog ko je dobrog srca da pomogne njenoj ćerki i drugaricama.

Hitno! Da li je možda neko trenutno u Solunu? Ćerka (20 godina) je sama i ne može iz nekog razloga da upali kola, a treba da nastavi na Halkidiki. Samo da neko pogleda i ako može da joj pomogne da "upali", objavila je majka devojke, koja je sa svojim drugaricama ostala "zarobljena" ispred supermarketa, u fejsbuk grupi.

Valjevac je pomogao devojkama kojima je stao automobil u Grčkoj
Valjevac je pomogao devojkama kojima je stao automobil u Grčkoj foto: Printscreen Facebook / Nevenka Kuburic

Ubrzo su počeli da se nižu komentari dobrih ljudi koji su nudili savete i reči podrške, dok se u jednom trenutku nije oglasio Aleksandar Andrić iz Valjeva koji se u tom trenutku zatekao na Halkidikiju i ponudio da u roku od sat vremena krene ka njima.

On je na fejsbuk grupi "Uživo iz Grčke" napisao kako je po zanimanju automehaničar, da trenutno boravi na Halkidikiju i da za oko sat vremena može da krene ka devojkama kako bi im pomogao.

Iako je bilo skeptika, Aleksandar je zaista i došao, satima popravljao auto i na kraju uspeo da reši kvar, a ćerka je poslala majci sledeću poruku: "Mama, ti nemas predstavu koliko se Aleksandar namucio. 40+ bez hlada, rastavio pola auta, vadio sediste...bez kompjutera...na kraju je sve sam uspeo."

Aleksandar nam je rekao kako mu nije bilo teško da dođe i pomogne devojkama, kao i da bi sve ponovio iako je "borba" sa automobilom trajala preko tri sata.

Video sam objavu jedne majke na fejsbuk grupi na sat vremena pre kretanja u Srbiju. Odmah sam se javio i smirio zabrinutu majku, a putovao sam oko sat vremena do mesta gde su bile devojke. Video sam da su umorne, ali uskoro se videla i vedrina na njihovim licima. Iako je "borba" sa automobilom trajala tri sata i bilo je pakleno vruće, uspeo sam da saniram kvar. Nakon toga, svako je nastavio svojim putem, rekao je Aleksandar za Espreso.

Na pitanje, zašto je odlučio da pred sam povratak u Beograd ode do Soluna, Andrić je rekao kako voli da pomaže ljudima, ali i da uživa u izazovima.

Naime, on je nakon višesatne popravke auta, nastavio put ka Srbiji, a mnogi su pohvalili njegov gest jer kako kažu, to u današnje vreme nije svakodnevnica.

Naravno kako to obično i biva u današnje vreme, "ukoliko nije pao selfi, ništa se nije ni desilo".

Valjevac je pomogao devojkama kojima je stao automobil u Grčkoj
Valjevac je pomogao devojkama kojima je stao automobil u Grčkoj foto: Printscreen Facebook / Ana Nikolić

Aleksandar Andrić, automehaničar ima svoju radnju u Valjevu. Kaže da voli svoj posao i da ga radi sa ljubavlju, a posebno voli da pomaže ljudima.

Njihov susret se tu završio, obzirom da je Aleksandar otišao nazad za Srbiju, a njihov selfi je postao glavna atrakcija na internetu.

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.