VESELIN MILIĆ VIŠE NIJE ŠEF  BEOGRADSKE POLICIJE! Sprema mu se nova funkcija
Foto: Filip Plavčić

nova smena!

VESELIN MILIĆ VIŠE NIJE ŠEF BEOGRADSKE POLICIJE! Sprema mu se nova funkcija

Milić je više puta pohvaljivan i nagrađivan

Objavljeno:

Veselin Milić, načelnik PU Beograd, više neće biti šef beogradske policije, piše Kurir.

Milić će biti postavljene na novu visoku funkciju u državnim organima.

Milić je rođen 1979. godine u Priboju, a završio je srednju školu Unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Policijsku akademiju u Beogradu.

Primljen je u radni odnos 1998. godine u Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, na radno mesto policajca, a 2003. godine sa radnog mesta pomoćnika komandira Odeljenja policije Sekterarijata u Užicu premešten je na radno mesto pomoćnika komandira PS Savski venac u OUP Savski venac.

Od 2005. godine je bio zamenik komandira PS Savski venac u OUP Savski venac. Januara 2006. godine premešten je na radno mesto komandira PS Savski venac, a u novembru mesecu 2006. godine je imenovan na radno mesto načelnika Odeljenja za obezbeđenja u Upravi policije Policijske uprave za grad Beograd.

Milić je više puta pohvaljivan i nagrađivan. Od oktobra 2011. godine je premešten u Direkciju policije na radno mesto zakonitost i bezbednost, a zatim unapređenje, organizacija i funkcionisanje direkcije policije, a septembra 2013. godine rešenjem ministra unutrašnjih poslova imenovan je za načelnika Policijske uprave za grad Beograd.

Pre dolaska na mesto načelnika PU Beograd bio je specijalni savetnik Milorada Veljovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.