DOŠAO NA ŠALTER I REKAO JE L MOGU DA PLATIM ZA CELU ZGRADU: Srpski grad u šoku pošto je čovek SVIM KOMŠIJAMA PLATIO RAČUNE!
Foto: Marina Looičić

svaka čast!

DOŠAO NA ŠALTER I REKAO JE L MOGU DA PLATIM ZA CELU ZGRADU: Srpski grad u šoku pošto je čovek SVIM KOMŠIJAMA PLATIO RAČUNE!

Rdanica je bila zatečena

Objavljeno: 09:41h

Jedan Trsteničanin, za kojeg se pretpostavlja da živi i radi u inostranstvu, platio je unapred sve julske račune komšijama.

On je kako navode u JKP "Komstan" došao pred šalter i pitao da li je moguće da za celu zgradu gde ima stan uplati avans za komunalne usluge.

"Kada smo mu odgovorili da je avansna uplata moguća, uplatio je po 1.000 dinara za svaki stan u zgradi, što otprilike odgovara mesečnom iznosu potrošnje u toj manjoj višespratnici u Trsteniku. Bila sam zatečena, jer za osam godina, koliko radim, ništa slično nisam videla. Rekla sam mu 'svaka čast', a on se nasmejao i rekao 'samo sam hteo da obradujem komšije, ne viđamo se baš često'", ispričala je za "Novosti" službenica Biljana Andrejić.

Kako su stanari ove zgrade uredne platiše, sada će biti mirni sve do septembra, budući da su im plaćeni i julski računi, koji na naplatu stižu u avgustu.

BONUS VIDEO:

Migranti iz Iraka: Kasin i Marun

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.