NEVIĐEN SKANDAL U SRBIJI: Deci stavljaju BELE KAPE na glavu i teraju ih da pokazuju DVOGLAVOG ORLA! (FOTO)
Foto: Facebook

ovo mora da se reši

NEVIĐEN SKANDAL U SRBIJI: Deci stavljaju BELE KAPE na glavu i teraju ih da pokazuju DVOGLAVOG ORLA! (FOTO)

Naravno, naivna deca i ne znaju o čemu se radi a fotografija najbolje govori koliko su neupućena pa pola njih začuđeno širi ruke ne znajući da napravi tzv. albanskog orla

Objavljeno: 09:20h

Izvesni Ismet Azizi obilazi bošnjačka sela u Sandžaku i zloupotrebljava dečicu, koju tera da stavljaju belu kapu na glavu i pokazuju znak dvoglavog orla, piše portal Sandžačke.rs.

Ovaj portal piše da je ovo dokaz koliko je rasprostranjen i prisutan proces albanizacije Bošnjaka u Sandžaku, objavljujući sliku koja je snimljena u sandžačkom selu Boroštica na Pešteru.

Azizi, tvrde Sandžačke novine, na ovaj način obilazi bošnjačka sela u Sandžaku i zloupotrebljava bošnjačku decu u svojoj kampanji albaniziranja Sandžaka, stavlja im ćulahe na glave i nagovara ih da rukama prave albanskog orla.

Naravno, naivna deca i ne znaju o čemu se radi a fotografija najbolje govori koliko su neupućena pa pola njih začuđeno širi ruke ne znajući da napravi tzv. albanskog orla.

Kako piše ovaj portal, o ovome ćuti intelektualna i politička elita u Sandžaku. Azizijeva NVO "Kosovo za Sandžak" ima participativni status pri Bošnjačkom nacionalnom vijeću i, kako stvari stoje, pod okriljem BNV i uz podršku određenih krugova nesmetano sprovodi kampanju albanizacije Bošnjaka, piše ovaj portal, i pita se šta uopšte Azizi traži u BNV kada je deklarisani Albanac.

Sandžačke novine javno pitaju: ima li ko da zaštiti bošnjačku decu od zloupotrebe? Da li je Sandžak nemo pao u ruke albanskih agenata? Gde je nestao onaj sandžački ponos? Zašto ćute stranke? Zašto se BNV i Ugljanin ne oglase po ovom pitanju? Da li njihovo ćutanje znači odobravanje akcije nasilnog nabijanja ćulaha bošnjačkoj deci u Sandžaku?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sandžačke.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.