AMERIČKA AMBASADA U BEOGRADU RASPRODAJE STVARI: I vi možete kupiti OVIH 5 PREDMETA, za MALE PARE!
Foto: Printscreen/Google Earth

licitacija

AMERIČKA AMBASADA U BEOGRADU RASPRODAJE STVARI: I vi možete kupiti OVIH 5 PREDMETA, za MALE PARE!

Ovo je deo veće akcije

Objavljeno:

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu rasprodaje stvari! Ali Amerikanci ne idu nigde, ne brinite, reč je o akciji ambasada SAD širom sveta u kojoj se organizuju aukcije na kojima se rešavaju stvari za koje tvrde da su im višak.

Tako je američka ambasada u Londonu na aukciju stavila celu svoju zalihu toaletn papira. Početna cena za 1200 rola "posebnog" toalet papira iznosi 131 dolar. Tu je i 756 rola ubrusa, a može se naći i fotoaparat za samo 1,30 dolara. Javno se prodaje i polovni Volvo koga su procenili na 2.366 dolara.

Na zvaničnoj stranici za aukciju vidljivo je da u Tirani, glavnom gradu Albanije, aukcija već traje, a u ponudi se može naći jedanaest generatora, automobilske gume i polovni viljuškar.

Makedonska ambasada u Skopju prodaje printere i skenere, zatim kuhinjsku opremu – toster, kafe aparat, viljuške, noževe i kašike. Tu je i kosilica za travu.

Zagrebačka ambasada prodavala je u maju stolice, stolove, tepih, ormariće i lampe, video-rekordere, DVD čitače, usisivač...

Što se tiče "naše" američke ambasade, oni zasad prodaju samo pet stvari: mikrotalasnu pećnicu (početna cena 1.500 dinara), polovnu fotelju (3.500 dinara) i tri puta po dva para merdevina visokih 2,5 metra, nikad korišćenih (početna cena 7.000 dinara).

Ali aukcija je tek u pripremi, tako da do 15. avgusta, kada će biti otvorena, očekujemo još zanimljivih stvari.

Ovo možete pogledati na zvaničnoj strani beogradske aukcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.