STRAHOTA U NIŠKOJ BANJI! POŽAR GUTA HOTEL, VATRA NIJE POD KONTROLOM: Dim kulja na sve strane, a građani su u panici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

užas!

STRAHOTA U NIŠKOJ BANJI! POŽAR GUTA HOTEL, VATRA NIJE POD KONTROLOM: Dim kulja na sve strane, a građani su u panici! (VIDEO)

Predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović kaže da vatra nije kontrolisana

Objavljeno:

Ogroman dim kulja sa zadnjeg sprata zapuštenog hotela "Partizan" u Niškoj Banji, a na terenu su dve vatrogasne patrole koje pokušavaju da ugase požar koji se brzo širi.

Kako prenose Južne vesti, zasad nije poznato šta je uzrok požara, a prema nezvaničnim informacijama, niko nije povređen.

Vatrogasci pokušavaju da ugase veliku vatru koja je zahvatila krov hotela i počela da se širi na potkrovlje, pucaju prozori i vatra "izbija" napolje.

Predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović kaže da vatra nije kontrolisana.

"Upravo se obrušio deo krova, ja strahujem da požar ne prođe sa druge strane i da vatra ne zapali delove kuća. Zasad, prema našim informacijama, nema povređenih, ali vatra nije pod kontrolom",kaže Jovanović.

Iz policije kažu da je prijava primljena u 19:40, nakon čega je obaveštena Uprava za vanredne situacije i u toku je rad na terenu. Građane su zamolili da se udalje, a Parking servis sklanja automobile koji su parkirani u blizini.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Juznevesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.