GORDANA JE IZ PARIZA SLETELA NA BG AERODROM, A ONDA SU JE ODMAH UHAPSILI ZBOG 26 dinara DUGA ZA PARKING! Tu se njena agonija nije završila! (FOTO)
Foto: JKP PARKING SERVIS

ovo može samo u Srbiji

GORDANA JE IZ PARIZA SLETELA NA BG AERODROM, A ONDA SU JE ODMAH UHAPSILI ZBOG 26 dinara DUGA ZA PARKING! Tu se njena agonija nije završila! (FOTO)

Žena nije mogla da veruje šta je snašlo

Objavljeno:

Gordana Živković (49) doživela je pravu dramu kad je prilikom dolaska iz Pariza na aerodromu Nikola Teksla tokom pasoške kontrole uhapšena.

Ova žena privedena je na osnovu poternice koju je raspisao Prekršajni sud iz Čačka, zbog, verovali ili ne, duga od 26 dinara.

Gordana već godinama živi i radi u Parizu, a zaustavila je policija po izlasku iz aviona na osnovu poternice Prekršajnog suda iz Čačka i držala je čak tri i po sata.

Kako prenosi portal tpknews.com, Goradana je sa suprugom došla u Beograd poslovno. Sleteli su oko 12 i 30 popodne, a s njima su bili vlasnik velike argentinske kompanije koja se bavi proizvodnjom aluminijuske ambalaže za farmaceutsku industriju, njegova supruga, kao i finasijski direktor kompanije sa suprugom.

- Na pasoškoj konroli poliajac nam je rekao da Gordana pođe s njim jer je raspisana poternica za njom. Svi smo bili šokirani. U čudu smo gledali policajca koji je to zatražio. Pitao sam Gordanu da li zna zašta je privode, a ona mi je rekla da ne zna. Policajac je pozvao i našeg maloletnog sina sina da pođe s njima, ali sam se ja usprotivio tome - ispričao je Gordanin suprug.

Dalje navode da je Gordanu policajac odveo u prostoriju za imigrante i rekao da tu sedi i čeka. Ona je objasnila da nije znala zašto je privedena.

- Tri i po sata sam bila u toj prostoriji dok nije došla policija s maricom iz gradskog SUP-a. Verovatno da me njome vode tamo gde je po njima trebalo. Oni su mi rekli da sam privedena po poternici Prekršajnog suda iz Čačka, verovatno zbog nekog saobraćajnog prekršaja, i da bi oni trebalo da je tamo odmah odvezu, ali da to neće da urade, već su mi dali poziv da se u ponedeljak od 10 do 14 časova javim u čačanski Prekršajni sud. Nakon toga su me pustili iz te prostorije - ispričala je ona.

Nekoliko dana kasnije u Prekršajnom sudu u Čačku Gordani je rečeno da je automobilom registrovanim na njeno ime u decembru 2016. godine napravljen prekršaj, jer nije plaćeno sat vremena parkinga u iznosu od 26 dinara.

- Setila sam se da je u pitanju "pežo 207" koji sam poklonila porodičnom prijatelju Draganu Miloševiću iz Čačka, bivšem golmanu požarevačkog Mladog radnika. Očigledno je on napravio taj prekršaj. Saznala sam da je poternica aktivirana nedelju dana pre mog dolaska iz Pariza. Platila sam kaznu i doplatu u ukupnoj vrednosti od 1.226 dinara i rešila ceo slučaj - rekla je Gordana.

BONUS VIDEO:

Migranti iz Iraka - Kasim i Marun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.