NAJBOLJE REŠENJE ZA TEBE JE DA SE DOBRO UDAŠ! Ovako komesar za izbeglice razgovara s Draganom Škrkić, IZBEGLOM S KOSOVA, koju pokušavaju da isele!
Foto: Espreso

da li je moguće?

NAJBOLJE REŠENJE ZA TEBE JE DA SE DOBRO UDAŠ! Ovako komesar za izbeglice razgovara s Draganom Škrkić, IZBEGLOM S KOSOVA, koju pokušavaju da isele!

Užas!

Objavljeno: 12:59h

Prava drama i danas se odigravala u Ustaničkoj broj 244. Izvršitelji su danas pokušali da isele Draganu Škrkić.

Ona poručuje da im neće tek tako dati ključ u ruke sve dok joj država ne obezbedi drugi smeštaj u kojem će moći da živi.

Kako kaže, očekuje da pregovara s ljudima iz Komesarijata.

- Iseljavaju me iz zgrade navodno zato što neko drugi treba da dođe da živi tu. Ja sam raseljeno lice s Kosova. Moji roditelji žive u Vraniću. Tamo imamo kuću. Imali smo tamo plac i napravili smo kuću. Moja porodica je velika. Imam 4 se sestre i 2 brata. Brat je oženjen, ima dve ćerke, treća beba je na putu. Mi imamo smeštaj u Vraniću, ali problem je što je nas mnogo. Jedno kupatilo. Ja delim sobu s babom i bratom. Želela sam da se osamostalim, pa sam došla ovde. Ovaj stan je bio slobodan, ja sam ušla u ovaj stan... Ja sad nemam gde - priča nam Dragana.

Jednoj od osoba u ovom smeštaju rečeno je iz Komesarijata da bi joj bilo lakše, što se dodeljivanja stanova tiče, kad bi imala dete.

Ipak, ono što su rekli mladoj devojci Dragani koju danas iseljavaju zgranuće celu Srbiju.

Iseljenje Dragane Škorić
Iseljenje Dragane Škorić foto: Espreso

- Meni su predložili samo da se dobro udam. Da je to za moj život najbolje rešenje. To mi je rekao lično Komesar Vladimir Cucić. Nažalost, nisam u prilici da ga poslušam - uz osmeh dodaje napaćena devojka.

Ovaj seksistički komnetar svakako je za osudu, a devojka koju iseljavaju osoba je koja sama brine o sebi, zaposlena je...

Šta vi mislite, da li je komentar Komesara na mestu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.