OTAC JE ZVEZDA VODILJA ČIJA LJUBAV POKAZUJE PUT: Milena Ivanović objavila fotografiju Olivera sa sinom uz reči koje lome srce (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Milena Bogdan

:(

OTAC JE ZVEZDA VODILJA ČIJA LJUBAV POKAZUJE PUT: Milena Ivanović objavila fotografiju Olivera sa sinom uz reči koje lome srce (FOTO)

Ni nakon sedam meseci, ne zna se ko je ubio Olivera Ivanovića

Objavljeno:

Ubistvo Olivera Ivanovića lidera SDP i dalje je obavijeno misterijom. Istraga o ovom zločinu nije se pomerila sa mrtve tačke. Iako je prošlo sedam meseci od zločina, ko je i zbog čega 16. januara ubio Ivanovića i dalje nije poznato.

Njegova supruga MIlena Ivanović objavila je na Tviteru fotografiju koja je rastužila mnoge. Na njoj je Bogdan, Oliverov najmlađi sin u očevom zagrljaju.

Potresnim rečima Milena je pokazala koliko ona i maleni Bogdan pate zbog Oliverove tragične smrti.

Podsetimo, Oliver Ivanović upucan je 16. januara u 8.15 ispred prostorija Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda".

Beživotno telo lidera SDP zatekla je komšinica, koja je izašla po hleb, a zatim alarmirala partijsku sekretaricu u prostorijama stranke. Pogođen je sa šest metaka, pištoljem "duga devetka". Ekipa lekara Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, ipak trud je bio bezuspešan i lider SDP je preminuo.

BONUS VIDEO:

Ko je ubio Olivera Ivanovića?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.