ESPRESO KOD NATAŠE MILJKOVIĆ: Igor Ćuzović u prelistavanju novina u JUTARNJEM PROGRAMU
Foto: Printscreen

TV gostovanje

ESPRESO KOD NATAŠE MILJKOVIĆ: Igor Ćuzović u prelistavanju novina u JUTARNJEM PROGRAMU

Zamenik glavnog urednika Espresa govorio je o vestima koje su obeležile dan

Objavljeno: 16:02h

Igor Ćuzović, zamenik glavnog urednika portala Espreso.co.rs, gostovao je, zajedno s Aleksandrom Jovanovićem s portala Telegraf, u Jutarnjem programu kod Nataše Miljković na TV Prva.

Pogledajte gostovanje:

Teme ovog jutra bila su - razlika između prenošenja vesti putem štampe i portala, kao i šta je to što najviše čitamo na portalima, šta je to što privlači najviše pažnje, da li je to politika, estrada, ubistva, pljačke, prevare i skandali. Da li više pažnje privlači uspeh ili nesreća, politika ili estrada?

Igor Ćuzović podelio je svoje iskustvo o radu u štampi, ali i o radu na portalu, te naveo neke razlike među njima. Govorio je i o vestima iz politike koje su obeležile jučerašnji dan, kao i o društvenim temama koje nas zaokupljaju u poslednje vreme.

Bitno je znati pozadinu svake priče. Mi se trudimo da našim čitaocima donesemo kontekst u kojem se odigrava neka priča. Jučerašnji dan je obeležila izjava patrijarha Irineja, o tome da su uslovi za Srbe u Crnoj Gori slični kao nekad u NDH, odgovor Mile Đukanovića, mnogo se buke diglo oko toga. Mi smo danas pokušali da našim čitaocima objasnimo kontekst. Znači, zašto se desila ta izjava. To je zadatak nas novinara - rekao je Ćuzović.

Bonus video:

Espreso intervju - Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.