LEVIJATAN TRAŽIO OD MOBILNIH OPERATERA HUMNITARNE BROJEVE ZA PSE SVI IH ODBILI: I životinje lečimo putem SMS poruka
Foto: Printscreen

šta vi kažete?

LEVIJATAN TRAŽIO OD MOBILNIH OPERATERA HUMNITARNE BROJEVE ZA PSE SVI IH ODBILI: I životinje lečimo putem SMS poruka

Da li bi psima i mačkama trebalo pomoći putem sms poruka, kao bolesnoj deci?

Objavljeno: 14:49h

Oštra polemika se potegla na društvenim mrežama, a ovog puta u centru zbivanja našlo se Udruženje Levijatan.

Naime, kako je vođe pokreta Pavle Bihali objavio, njihova molba, upućena svim mobilnim operaterima u Srbiji, da se ovom Udruženju dodeli humanitarni broj kako bi građani bili u mogućnosti da putem SMS poruka pomognu ugroženim životinjama je odbijena.

Pavle je na svom Tviter nalogu napisao da ne vidi ni jedan razlog za degradiranje života jednog psa, ali je ubrzo usledila reakcija tviteraša, od kojih neki nisu bili "zadovolljni" onim što je Bihali napisao.

Jedan Tviteraš oštro je osudio uopšte pokušaj Udruženja Levijatan da dobiju humanitarni broj, a to je obrazložio navodeći da mu je godišnje potrebno 4000 evra za rehabilitaciju, te da postoje i gori slučajavi i da se humanitarne fondacije bave takvim "slučajevima", a ne da bi se pomagalo psima ili mačkama.

Na ove reči, Bihali nije ostao ravnodušan, te je ubrzo usledio odgovor.

On je pomenutom tviterašu napisao da su psi živa bića koja imaju jednaka prava kao i on. Ubrzo su obojica počeli sa upućivanjem pogrdnih reči jedan drugom, a u raspravu se uključilo još korisnika ove društvene mreže.

To što mobilni operateri u Srbiji odbili Levijatan za humanitarne brojeve, većina je sačekala "na nož". Mnogi su momcima iz Levijatana pružili podršku u ovoj ideji, jer kako kažu, potreban je neko ko će dići glas za one koji ne mogu da govore.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

Ispovest iseljenika sa Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.