PEDOFILIJA JE PRIRODNA SEKSUALNA ORIJENTACIJA, ONI ZASLUŽUJU POŠTOVANJE! Deca su svakodnevno žrtve predatora, a ONA kaže da je pedofilija OSEĆAJ?!? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

Da li je ovo realno?

PEDOFILIJA JE PRIRODNA SEKSUALNA ORIJENTACIJA, ONI ZASLUŽUJU POŠTOVANJE! Deca su svakodnevno žrtve predatora, a ONA kaže da je pedofilija OSEĆAJ?!? (FOTO) (VIDEO)

Profesorka Mirjam Hein sa Univerziteta Wurzburg tvrdi je da je "prema trenutnim istraživanjima pedofilija nepromenjiva seksualna orijentacija"

Objavljeno:
Milica Božinović

"Daj neku bezobraznu sliku... Golišavu" - poruke ovakve i slične sadržine dobijaju devojčice od 12, 13 godina od muškaraca višestruko strijih od njih.

Pedofilija u Srbiji je odavno uzela maha, a na meti pedofila su i devojčice i dečaci. Predatora koji gaje seksualne porive prema deci je sve više, a najviše slučajeva seksualnog zlostavljanja zabeleženo je među decom uzrasta sedam, osam godina i pubertetlija. Ne prođe dan, a da neka maloletna osoba ne bude obljubljena ili silovana. Danas kada su društvene mreže postale "način života", manijaci na ovaj način nalakše dolaze do žrtava. I dok na sam pomen pedofilije građani u glas traže smrtne kazne, retki su oni koji zaista odgovaraju za svoja zlodela.

A kada se u moru slučajeva u kojima su dece žrtve seksalnih manijaka pojavi neko ko kaže da je "pedofilija prirodna seksualna orijentacija, baš kao i heteroseksualnost" i da bi se trebali "odnositi prema pedofilima s istim poštovanjem kao i prema drugim ljudima", nemoguće je da se ne zapitamo - u kakvom to iskrivljenom društvu živimo?!

Tokom konferencije TEDx Talka, profesorka Mirjam Hein sa Univerziteta Wurzburg tvrdila je da je "prema trenutnim istraživanjima pedofilija nepromenjiva seksualna orijentacija".

- Kao primer ćemo navesti heteroseksualnost. Niko ne želi da bude pedofil. Niko ne može prestati da bude. Razlika između pedofilije i drugih seksualnih orijentacija je u tome da življenje ove seksualne orijentacije završava u katastrofi … Naša odgovornost je da prebrodimo naša negativna osećaja o pedofilima. I tretiramo ih s istim poštovanjem kako postupamo s drugim ljudima - rekla je Hein.

- Trebali bismo da prihvatimo da su pedofili ljudi koji nisu izabrali svoju seksualnost … Treba prihvatiti da je pedofilija seksualna sklonost, misao, osećaj, a ne čin. Trebamo razlikovati seksualno zlostavljanje dece i pedofiliju. Ne smemo povećati patnju pedofila tako što ćemo ih isključiti, okriviti ih i ismejavati ih.

TEDx Talk je najnoviji primer međunarodnog napora za normalizaciju pedofilije.

Pitamo vas - da li je normalno da pedofili i pedofilija postanu deo naše svakodnevnice?

Većina zlostavljača dece nikada ne bude kažnjena, nikada ne dožive pezir, nikada ne budu osuđeni za "zabavljanje" s decom. Nastave da žive "normalnim" životom, a sramno minimalne kazne koje se izriču uznemiravaju javnost.

Neraskrinkanih pedofila uvek ima, a sada se ulažu napori da počne da se obraća pažnja na njihovu "patnju" umesto na patnju njihovih žrtava?!

Kakva nas mračna budućnost čeka pored lobista koji se bore da pokažu da je potrebno poštovati pedofile?

Srbija nikada neće zaboraviti slučaj malene Anđeline Stefanović koju je

Vladica Rajković (28) silovao, a potom zverski ubio, nakon što je oteo sa rođendana u julu 2016. Tragična smrt ove devojčice uvek će biti upozrenje društvu da se sa pedofilima i ubicama dece mora snažno boriti i ne dozvoliti da njihova izopačesnot postane nešto normalno, što će se u društvu poštovati!

foto: Filip Plavčić

KAZNE ZA PEDOFILE:

Odredbama zakona o Izmenama i dopunama krivičnog zakona predviđen je niz izmena kojima će kazne pedofilima biti značjano pooštrene.

Za obljubu ili silovanje deteta kazna je najmanje deset godina zatvora, a maksimum 15 godina. Za obljubu zloupotrebom službenog položaja (nastavnik, vaspitač, roditelj... ) sledi maksimalna kazna od 18 godina.

U slučaju upotrebe sile ili pretnje učinilac ovog krivičnog dela biti kažnjen zatvorom u trajanju od pet do petnaest godina.

Podsetimo, usled porasta broja obljubljene i silovane dece, u Srbiji je osnovana neprofitna organizacija, "Borba protiv pedofilije" koja za cilj ima da proširi svest javnosti o opasnostima koje prete deci i upozori roditelje i nadležne organe na potencijalne pretnje, tako što prati pedofile sa lažnih profila.

Iseljenje izbeglica u Ustaničkoj ulici


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.