DUG TEŽI OD LIMFOMA! Nenad je uspeo da pobedi tešku bolest, SAD MU TREBA NAŠA POMOĆ DA PLATI LEČENJE! (FOTO)
Foto: Budi human

APEL ZA POMOĆ

DUG TEŽI OD LIMFOMA! Nenad je uspeo da pobedi tešku bolest, SAD MU TREBA NAŠA POMOĆ DA PLATI LEČENJE! (FOTO)

Ristići su se po povratku iz Nemačke obratili Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, ali - iako nema mogućnosti da se ova komplikacija leči u Srbiji - nisu naišli na razumevanje

Objavljeno:

Zahvaljujući transplantaciji matičnih ćelija u Nemačkoj, docent na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu dr Nenad Ristić je pobedio retku vrstu limfoma, ali mu nedostaje još 25.000 evra da izmiri bolnički račun.

Po rečima njegove supruge Marine Stojanović Ristić, fondacija pod nazivom "Budi human" je obezbedila 96.000 evra za transplantaciju matičnih ćelija, ali je saniranje neočekivanih komplikacija iziskivala još 105.000 i - posle akcija za slanje SMS - dug je sveden na 25.000 evra.

Ristići su se po povratku iz Nemačke obratili Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, ali - iako nema mogućnosti da se ova komplikacija leči u Srbiji - nisu naišli na razumevanje. Pritom, i Marini je krajem 2016, uoči porođaja, otkriven veliki tumor na mozgu koji je ugrožavao vitalne funkcije. Na svet je, ipak, donela zdravu devojčicu, ali lane nije otišla na planirani zahvat gama nožem, jer joj je borba za suprugov život bila preča...

Nenadu možete pomoći slanjem poruke sa "tekstom" 328 na broj 3030, a sredstva je moguće donirati i uplatom na dinarski (160-480610-54) ili devizni račun (00-540-0002220.1). Za ostale informacije je na rspolaganju linka http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/328/nenad-ristic.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.