KRLE ČETNIK! Draža Mihailović nije bio ZLOČINAC, već ŽRTVA KOMUNISTIČKE PROPAGANDE!
Foto: Dado Đilas, Wikipedia

KRCUN, a ČETa

KRLE ČETNIK! Draža Mihailović nije bio ZLOČINAC, već ŽRTVA KOMUNISTIČKE PROPAGANDE!

Krstić se zapitao kad je to Mihailović bio antisemita i ustvrdio kako četnički vođa nikad nije naredio nijedan zločin

Objavljeno:

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, na svojoj omiljenoj društvenoj mreži gde svakodnevno iznosi stavove o društveno-političkim dešavanjima, ovog puta rešio je da stane u odbranu ni manje, ni više nego četničkom vođi Draži Mihailoviću.

Krstić se prvo na Tviteru zapitao kad je to Draža Mihajlović bio antisemita, a onda isto pitao svoje pratioce. A onda su usledili odgovori:

Jedan pratilac mu je odgovorio da je Draža Mihajlović bio saradnik okupatora i ratni zločinac, a onda je Krstić opet stao u odbranu Mihajloviću.

- Čerćil je bio antisemita. Ruzvelt takođe...To Zurof nikad ne bi smeo da pomene....A Draža Mihailović nije ni u kom slučaju bio zločinac već žrtva komunističke propagande - odgovorio mu je Krstić.

Međutim, "napad i odbrana" se tu nisu završili. Na ovaj odgovor nadovezao se sledeći pratilac koji je rekao da su Čerčić i Ruzvelt čistili dolinu Lima, bacali civile, pa i decu zaklane u Drinu samo zato što su obrezani, sarađivali sa okupatorom.

- Čercil je čak odbio kraljev poziv da se bori protiv Nemaca. Eee, šta sve nećete okrenuti, da bi ispali nevini Draža i njegove vojvode. Strašno - napisao je jedan Krletov pratilac.

Krstić mu je rekao da je to nešto pomešao sa psećim grobljima, a pratilac je rekao da nije, nego da su to izveštaji četničkog zapovednika Pavla Đurišića.

- Ali, sad ide ono - Draža nije nad njim imao kontrolu, mada mu je ovaj slao izveštaje o "čišćenju". Je l' da - pitao je pratilac Krstića, a onda je Krle rekao da su izveštaje slali komunista Milovan Đilas, a zapisivao Slobodan Penezić Krcun.

- Kažem ti, te izveštaje je posle rata pisala ekipa zadužena za prepravljanje istorije, bez njih montirani proces Draži ne bi bio efektan - rekao je Krstić.

A onda je Krstić dobio i istomišljenika, odnosno "Istorijske činjenice" na Tviteru.

- Draža nikada nije bio antisemita niti je sarađivao sa okupatorom. Nažalost su nas komunisti zaveli svojom propagandom i od velikog heroja srpskog naroda napravili zločinca. Eh da je živ patrijarh Pavle, ne bi tako moglo - piše u odgovoru.

Evo još nekoliko Krstićevih tvitova na ovu temu:

Šta vi mislite, da li je Draža Mihajlović bio srpski heroj ili ratni zločinac?

Bonus video:

Espreso intervju, Marko Milosavljević:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.