JE*ITE SE NOGOMETAŠI: Sergej Trifunović i poznati srpski režiser URNISALI OD PROZIVKI hrvatsku reprezentaciju, pa poručili OVO!
Foto: Printscreen/Youtube/Nebojša Mandić/Dado Đilas

gori tviter

JE*ITE SE NOGOMETAŠI: Sergej Trifunović i poznati srpski režiser URNISALI OD PROZIVKI hrvatsku reprezentaciju, pa poručili OVO!

Čini se da su i mnogi srpski Tviteraši besni zbog ovog čina hrvatske reprezentacije pa su i to podelili na društvenoj mreži

Objavljeno: 10:06h

Poznati srpski režiser, Srđan Dragojević i glumac Sergej Trifunović osvrnuli su se na dolazak hrvatske reprezentacije u Zagreb nakon osvojenog drugog mesta na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Naime, hrvatska reprezentacija se u autobusu vozila zajedno sa Markom Perkovićem Tompsonom osvedočenog najvećeg Srbomrzca, koji je sve vreme učestvovao u slavlju.

Srđan Dragojević je osudio ovaj čin hrvatske reprezentacije pa napisao na Tviteru:

Tompson sa fudbalskom reprezentacijom?! Jebite se, nogometaši! Ali znajte da cu se ovde uvek boriti da, ko god to pozeli, navija za vas jer mene iskljucivo zanima da moj narod bude civilizovan i tolerantan!

On se ranije požalio se na društvenim mrežama na ponašanje pojedinih srpskih navijača koji psuju one koji su navijali za Hrvatsku.

Osim njega, dolazak hrvatske reprezentacije u društvu Marka Perkovića Tompsona osudio je i glumac Sergej Trifunović.

On je napisao:

Ne jebe mene uspeh hrvatske repke. Ne.Drago mi je i svaka čast. Veličanstvena igra,krunisana zasluženim finalom. I navijao sam za Hrvatsku do polufinala,radovao se radosti svih mojih prijatelja. Tompson u busu. To me jebe. Capisci?

Čini se da su i mnogi srpski Tviteraši besni zbog ovog čina hrvatske reprezentacije pa su i to podelili na društvenoj mreži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.