TREBA PREŽIVETI OVO! Ako ste uplatili LETOVANJE i krenuli na more SPREMITE ŽIVCE, suočićete se sa OVIM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Haos!

TREBA PREŽIVETI OVO! Ako ste uplatili LETOVANJE i krenuli na more SPREMITE ŽIVCE, suočićete se sa OVIM! (FOTO)

Prema izveštajima AMSS-a za ulaz u Bugarsku trenutno se čeka više od dva sata

Objavljeno:

Kolone automobila usijanih na suncu i nervozni putnici "zarobljeni" u svojim četvorotočkašima slika je koja je danas dočekala srpske državljane koji su pošli put Bugarske ili se vraćaju iz Grčke.

Prema informacijama iz AMSS, zadržavanje na ulazu u Makedoniju i Bugarsku je do dva sata, ali kilometarske kolone turiste očekuju i na prelazu Evzoni, na ulasku u Makedoniju.

Prema izveštajima AMSS-a za ulaz u Bugarsku trenutno se čeka više od dva sata, a kako kažu prvi dan vikenda doneo je veliki broj kako domaćih tako i stranih turista koji preko naše zemlje putuju ka popularnim primorskim destinacijama.

- Na graničkom prelazu "Gradina" još juče su počele da se formiraju gužve, a situacija danas nije ništa bolja. Dok se na izlazu iz Srbije čeka oko dva i po sata, na ulazu u koji vodi u našu zemlju nema većih zadržavanja - kažu u AMSS-u.

Stanje na makedonskoj granici

Na srpsko-makedonskoj granici, takođe, je gužva

- Ni tu nema gužvi za vozila koja ulaze u Srbiju, ali ona koja idu ka Makedoniji čekaju oko sat vremena da bi prešla u susednu državu. Gužve su na graničnom prelazu "Preševo" počele pre oko sat vremena i imaju tendenciju porasta - navode u savezu.

I dok se preko Makedonije do Grčke još i relativno brzo stiže, situacija koja vozače dočekuje u suprotnom smeru drastično je lošija.

Kolona ka Evzoniju

Kako korisnici društvenih mreža ističu, kilometarska kolona vozila stvorila se trenutno na prelazu "Evzoni", pred ulaskom u Makedoniju, a preciznih informacija o tome koliko je turistima potrebno vremena da uđu u susednu zemlju još nema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.