ZBOG NJE JE DANAS CELOJ SRBIJI PUNO SRCE! Mala Teodora (10) je pobedila OPAKU BOLEST i vratila se kući! (FOTO)
Foto: Bojan Vranjašević, izglave.com

borac!

ZBOG NJE JE DANAS CELOJ SRBIJI PUNO SRCE! Mala Teodora (10) je pobedila OPAKU BOLEST i vratila se kući! (FOTO)

Hajde da se danas svi radujemo zbog Teodore!

Objavljeno:

U moru loših vesti, danas nam je jedna desetogodišnja devojčica vratila osmeh na lice. Naime, Teodora Vranješević, devojčica iz Kragujevca koja se lečila od akutne mijeloidne leukemije na Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu, vratila se u sredu u Kragujevac. Malena je sada dobro, ali i dalje mora da ide na redovne kontrole.

Posle loših prognoza, lečenja, operacije, mnogobrojnih terapija, ova mala heroina je konačno u svom domu.

- Dragi naši prijatelji, konačno smo dočekali dan da se u punom sastavu i srećni vratimo u naš Kragujevac posle 14 meseci Teodorine borbe u Frankfurtu. Teica je pobedila! Za početak, pre nego što se vidimo i ispričamo o svemu, samo želimo da vam se još jednom zahvalimo na podršci, jer bez vaše pomoći danas ne bismo uživali u ovom trenutku - napisao je na Fejsbuku Teodorin otac Bogdan Vranješević.

Podsetimo, Teodorina bitka za život počela je pre dve godine, kada joj je otkrivena akutna mijeloidna leukemija. Zahvaljujući velikom broju ljudi, koji su putem humanitarne akcije uplaćivali novac, prikupljeno je 350.000 evra i urađena joj je transplantacija koštane srži sredinom jula prošle godine u Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu.

Teodorini roditelji i mlađi brati preselili su se sredinom maja 2017. zajedno sa njom u Nemačku da bi bili uz nju tokom lečenja.

Teodora je mala devojčica, ali veliki heroj i zbog nje je danas čitavoj Srbiji puno srce!

BONUS VIDEO:

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.