DEVOJČICE od 7 i 9 godina IGRAJU TRBUŠNI PLES ZA NOVAC U KAFANI PUNOJ PIJANIH GOSTIJU: Hoće li neko reagovati i spasiti ovu decu?! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / Dragan Murar

SKANDAL u obrenovcu!

DEVOJČICE od 7 i 9 godina IGRAJU TRBUŠNI PLES ZA NOVAC U KAFANI PUNOJ PIJANIH GOSTIJU: Hoće li neko reagovati i spasiti ovu decu?! (VIDEO)

Video snimak je izazvao gomilu negativnih komentara

Objavljeno:

Snimak koji je podeljen na društvenim mrežama, a na kome se vide dve devojčice uzrasta od 7 do 9 godina, i te kako je uznemirio javnost.

Naime, u restoranu u Obrenovcu zabeležena je scena u kojoj dve devojčice oskudno obučene igraju, uvijaju se i provlače oko gostiju kako bi zaradile novac.

Dve devojčice sa parčetom marame oko struka i grudi, igraju trbušni ples, dok gosti sede okolo. One su oskudno odevene, a nije poznato da li su im roditelji bili u blizini.

Pogledajte snimak:

U objavi se uz video aludira na to da bi Centar za socijalni rad i policija trebalo da reaguju, te pokazuje da niko od nadležnih nije ništa preduzeo kako bi se zaustavilo iskorišćavanje maloletne dece, koju teraju da na ovaj način prose novac!

Ekipa našeg portala uputila je pitanja Opštini Obrenovac povodom ovog slučaja.

Posle izvesnog vremena, iz opštine Obrenovac za Espreso rekli su da će predsednik opštine podneti krivične prijave protiv roditelja i vlasnika restorana u kojem je snimak nastao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.