UVEK NAVIJAM ZA KOMŠIJE, ZATO VEČERAS BODRIM HRVATSKU: Bivši predsednik ZAPALIO region! (FOTO)
Foto: Fonet / Dragan Antonić

IDEMO, BRE!

UVEK NAVIJAM ZA KOMŠIJE, ZATO VEČERAS BODRIM HRVATSKU: Bivši predsednik ZAPALIO region! (FOTO)

Uvek navija za komšije, ali samo kad ne igra Srpska reprezentacija

Objavljeno: 20:56h

Već je naširoko poznato da večeras Hrvatska i Engleska reprezentacija igraju za finale Mundijala u Rusiji na stadionu Lužnjiki.

U prethodnih par dana jedna od glavnih tema među ljudima u Srbiji koji prate fudbal jeste duel Hrvatske i Engleske, a broj onih koji će za Hrvatsku navijati je skoro pa jednak broju onih koji će podržati Gordi Albione.

Kako među "običnim" narodom, tako se i u javnosti poznate ličnosti prepucavaju oko toga da li navijati za Hrvatsku ili Englesku, dok svako ima argumnete za i protiv.

Svoje demokratsko pravo da navija za koga želi iskoristio je i bivši predsednik Republike Srbije Boris Tadić. On je otvoreno na društvenoj mreži Twiter izneo svoje mišljene. Naime, Tadić je stava da će uvek navijati za komšije, ako ne igra Srbija i usput pozvao na regionalno pomirenje.

Navijati za mir i regionalno pomirenje znači navijati za komšije i u sportu, a ne raspirivati mržnju i sukobe "na domaćem terenu", a izigravati pomiritelja samo za poene "u gostima". Ako ne igra Srbija, uvek navijam za komšije. Zato večeras navijam za Hrvatsku protiv Engleske!-napisao je on.

Boris Tadić
Boris Tadić foto: Fonet

Zbog podrške Hrvatima, srpski Džordž Kluni je naravno pobrao mnoštvo oprečnih kometara od strane pratilaca na društvenoj mreži Twiter. Pa se tako mogu naći i komentari poput:

Pa naravno, to smo od tebe i ocekivali, i izvini se jos jednom za Bljesak i Oluju.

Da im oprostim sve zlocine pocinjene nad Srbima cu pokušati, zaboraviti necu. Da odrzavam normalne odnose zbog buducnosti nase dece, pokušacu, ali da navijam za njih SIGURNO NECU!!!

Za komšije naravno.

Bilo kako bilo, komšijama želimo da pobede večeras kao i sreću onima koji su možda, uplatili tiket jer ovo je sport, a ne rat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.