OVO NIJE MOGAO DA URADI ČOVEK, NEGO SVIREPI MONSTRUM: Vezao noge i njušku štenetu, ubacio u džak i udavio ga u vodi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Peticija protiv ubijanja pasa lutalica

Svirepo i surovo ubistvo

OVO NIJE MOGAO DA URADI ČOVEK, NEGO SVIREPI MONSTRUM: Vezao noge i njušku štenetu, ubacio u džak i udavio ga u vodi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Sada smo opet naišli na jedan primer ljudske svireposti i mostruoznosti kada su u pitanju psi

Objavljeno:

Ljudska svirepost nema granica i to smo dobro upoznali kroz istoriju, a da i u moderno vreme ljudi ostaju i dalje najveći predatori i najsurovije životinje možemo zaključiti po odnosu prema psima lutalicama.

Ni sami ne znamo koliko puta smo već pisali ili pročitali negde o monstruoznim načinima ubijanja pasa koji ne samo zgražavaju nego sablažnjuju svakoga i prosto izazivaju osećaje mučnine i odvratnosti.

Takvi "zločini" zaista deluju kao dela devijantnih, poremećenih i ko zna kakvih osoba, a na osnovu njih rekli bismo da ih ništa ne bi moglo sprečiti da to urade ne samo psu, već i drugom čoveku.

Sada smo opet naišli na jedan primer ljudske svireposti i mostruoznosti kada su u pitanju psi, a fotografija psa ubijenog na najužasniji način izaziva različite osećaje od besa i gneva do gađenja i mučnine.

Na Fejsbuk stranici "Peticija protiv ubijanja pasa lutalica" osvanula je fotografija mučki ubijenog psa kome su u džaku vezane sve četiri noge kao i njuška i potom bačen u vodu da bi se udavio.

Ovo "zlodelo" spada među najmonstruoznije koje može ljudsko biće da uradi, a nadamo se da će kazne za počinioce ovakvih "zločina" biti što oštrije i rigoroznije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.