GRAĐANI IZ PADINSKE SKELE BEZ STRUJE 24 SATA: Očajna žena je pozvala nadležne, a onda je doživela NAJNEPRIJATNIJE iskustvo u životu!
Foto: Shutterstock

gde mi živimo?

GRAĐANI IZ PADINSKE SKELE BEZ STRUJE 24 SATA: Očajna žena je pozvala nadležne, a onda je doživela NAJNEPRIJATNIJE iskustvo u životu!

Cela priča je postala problematična jer je Marica prvo zvala Elektrodistribuciju u Krnjači, gde joj se satima niko nije javljao, a onda je doživela nešto nečuveno

Objavljeno: 10:51h

Kalinić Marica iz Tovilišta iz Padinske skele tvrdi kako u tom naselju nije bilo struje 24h, odnosno od 5.7. pa sve do 6.7 kada je došla oko 12 poodne.

Cela priča postaje problematična jer je Marica prvo zvala Elektrodistribuciju u Krnjači gde joj se satima niko nije javljao, a onda je doživela još neprijatnije iskustvo.

Prvo sam ih satima zvala, ali uzalud, a onda kada mi se zaposleni javio doživela sam to da mi podrigne u slušalicu i da je zatim spusti. Bila sam u šoku dokle ide njihov bezobrazluk, priča razočarana Marica.

Ona je dodala kako je posle zvala službu za kvarove na mreži gde su joj rekli da se radi na kvarovima u Poljoprivrednoj školi u Krnjači i da je to uzrok nestanka struje.

Sa druge strane, iz Elektrodistribucije koju je kasnije dobila joj je rečeno da je palo drvo oraha kod PKB-a i da je to uzrok. Ipak, Marica kaže kako tamo nema nikakvog oraha i da su to obične laži.

Ona nije mogla da kuva, išla je do Borče i jela suvu hranu, a kaže i kako su meštani ovog naselja vidno iznervirani jer im je zbog nestanka struje dosta toga uništeno.

- Ima ljudi kojima su se pokvarili frižideri, zamrzivači, svašta sam čula. Narod je kivan i što ga lažu, a i niko ništa ne želi da preduzme, kaže Marica za Espreso.

Glavni problem je nastao jer nije bilo nikakvih najava da će doći do nestanka vode, pa stanovnici Tovilišta iz Padinske skele nisu mogli da se pripreme.

Iz Elektrodistribucije Beograd nismo uspeli da dobijemo odgovor do objavljivanja ovog teksta.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.