VRAĆAJ DIPLOMU NAZAD! Bivša studentkinja kritikovala Megatrend zbog diplome za DJ-a, od njihovog odgovora imamo TRANSFER BLAMA!
Foto: Profimedia, Zorana Jevtić

wow

VRAĆAJ DIPLOMU NAZAD! Bivša studentkinja kritikovala Megatrend zbog diplome za DJ-a, od njihovog odgovora imamo TRANSFER BLAMA!

Za sada nije poznato ko uređuje taj profil, kao ni da li će osoba snositi posledice za grubo i neprofesionalno ponašanje

Objavljeno:

Posle čuvene "diplomiraj i pali", preko predavača kao što su Ekstra Nena i Nataša Bekvalac, došao je na red i novi smer na fakultetu Megatrend.

Ovo saznanje je mnoge ostavio bez teksta.

Mi smo se odlučili da inoviramo naš studijski program menadžment u kulturi i medijima iz kojih bismo izveli jedan program za školovanje dj-eva", rekao je za Tv Prvu, Dragan Nikodijević, dekan "Megatrend" fakulteta za kulturu i medije.

Iz klubova koji su zaduženi za dobar provod ali su i radna mesta domaćih DJ-jeva, kažu da za diplomiranog DJ-a nisu čuli, a i ova titula ih zbunjuje i čini se suvišnom.

Ipak, oglasili su se i bivši studenti koji su završili upravo ovaj fakultet.

Sramota me je što sam završila Fakultet za poslovne studije na Megatrendu. U šta ste se pretvorili? Pravite sprdnju od obrazovanja".

Lice zaduženo da govori u ime Megatrend univerziteta napisalo je: "I mi se stidimo tebe! Vrati diplomu".

foto: Instagram/megatrenduniversity

Za sada nije poznato ko uređuje taj profil, kao ni da li će osoba snositi posledice za grubo i neprofesionalno ponašanje.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.