ESPRESO MESEČNO ČITA 1.684.956 GRAĐANA, ŠTO JE 41 ODSTO SVIH KORISNIKA INTERNETA U SRBIJI: U junu smo OBORILI SVE REKORDE!
Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

hvala, nastavljamo dalje

ESPRESO MESEČNO ČITA 1.684.956 GRAĐANA, ŠTO JE 41 ODSTO SVIH KORISNIKA INTERNETA U SRBIJI: U junu smo OBORILI SVE REKORDE!

Na portalu Espreso.co.rs čitaoci su u junu proveli ukupno 84 godine i 217 dana svog vremena

Objavljeno: 17:07h

Najbrže rastući portal u regionu, Espreso.co.rs, stigao je za samo dve godine i devet meseci postojanja do apsolutnog rekorda - u junu smo imali 1.684.956 jedinstvenih korisnika.

Ovakav rast je nezabeležen u istoriji portala, ne samo u Srbiji, nego i šire - nikad ranije nijedan drugi portal nije rastao ovako brzo. Danas čak 41,7% svih korisnika interneta u Srbiji provodi vreme uz portal Espreso.co.rs.

U junu 2018. naši korisnici su, prema listi Gemiusa, otvorili čak 21.783.572 strane na portalu Espreso.co.rs i napravili su 11.023.464 posete našem sajtu.

Da je Espreso.co.rs omiljeno mesto za sve koji vole da komentarišu vesti u učestvuju u kreiranju javnog mnjenja, pokazuje i podatak da je na našem i vašem sajtu u junu objavljeno više od 40.000 komentara.

Na portalu Espreso.co.rs čitaoci su u junu proveli ukupno 84 godine i 217 dana svog vremena.

Zahvaljujući odličnim rezultatima postugnutim za dve i po godine, koliko ESPRESO.CO.RS postoji, naš i vaš portal je daleko najbrže rastući portal na tržištu i u istoriji interneta u Srbiji.

Rastu portala Espreso.co.rs su najviše doprineli posetioci sajta, koji su prepoznali odličan autorski sadržaj i nagradili ga svojim poverenjem i lojalnošću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.