KAD DOĐE OPOZICIJA NA VLAST SVE ĆE DA NAS ŠIŠAJU, A NEKE ĆE I DA STRELJAJU! Azdejković je napisao ovaj tvit, a onda mu je Sergej Trifunović stručno ZAPUŠIO USTA!
Foto: Fonet, Filip Plavčić

OVO JE BOLELO

KAD DOĐE OPOZICIJA NA VLAST SVE ĆE DA NAS ŠIŠAJU, A NEKE ĆE I DA STRELJAJU! Azdejković je napisao ovaj tvit, a onda mu je Sergej Trifunović stručno ZAPUŠIO USTA!

Glumac nije izdržao, a da "verbalno ne uništi" poznatog geja...

Objavljeno: 15:59h

Gej aktivista Predrag Azdejković, koji je veoma često aktivan na Tviteru, ovog puta se osvrnuo na srpsku opoziciju. On je u najnovijem tvitu izneo svoje mišljenje o opoziciji i o tome šta bi moglo da se desi kada bi se oni potencijalno vratili na vlast.

Kako mi se čini, kada se današnja opozicija bude vratila na vlast ima sve da nas šiša, možda i strelja, jer smo "pevali" nacistima za vreme "okupacije", napisao je Predrag na Tviter profilu.

Na ovu konstataciju, Sergej Trifunović nije ostao bez komentara. On se osvrnuo na ovaj tvit, i "verbalno uništio" Azdejkovića.

Neke će i da je*u, ne boj se, napisao je Sergej Trifunović.

Ovim komentarom, poznati glumac je aludirao na seksualno opredeljenje Predraga Azdejkovića, a komentari su se samo ređali.

"Meni je dovoljno što je nosio majice sa likom generala koji je ubijao srpsku decu. Mislim da je to sasvim dovoljno, tako da gluma njegova kod mene ne pali", "zajeban lik ovaj Dick Koji Zviždi", "uteha je vrhunska... Dick je zivi primer empatije", "Sergej je govno, ali ako mu je rekao", samo su neki od interesantnih komentara...

Pošto je opšte poznato da Azdejković "nema dlake na jeziku", verujemo da će imati odgovor dostojan ove prozivke.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.