DOM OMLADINE organizuje ŠKOLU MODERNIH VEŠTINA (VIDEO)
Foto: Promo

Paraćin - opština za primer

DOM OMLADINE organizuje ŠKOLU MODERNIH VEŠTINA (VIDEO)

U četvrtak je psihološka radionica, gde će mladi moći u razgovoru sa psihologom da probaju da reše neke svoje probleme

Objavljeno: 14:18h

U organizaciji Doma omladine u Paraćinu i ove godine, od 2. do 5. jula, biće održane radionice u okviru "Škole modernih veština". Sve radionice su besplatne i namenjene srednjoškolcima i mladima, a biće realizovane u gradskom Pozorištu.

- U ponedeljak od 17 sati kreće Dance Hell, škola uličnog plesa sa Jamajke, u utorak radionica komične improvizacije, sreda radionica reproduktivnog zdravlja, koju vodi omladinska radnica Jelena Ćirić, koja ima puno iskustva u ovoj temi. Ovo je jedna od novina koje smo ubacili ove godine, jer mislimo da je tema bitna i mladi treba njom da se bave. U četvrtak je psihološka radionica, gde će mladi moći u razgovoru sa psihologom da probaju da reše neke svoje probleme. Na kraju je u 21 sat u planu predstava koja nastaje u toku izvedbe. To je predstava improvizacije gde se svo stečeno znanje u ovih nekoliko dana prezentuje - kaže Boris Lukić, v. d. direktora Doma omladine u Paraćinu.

Radionice su namenjene srednjoškolcima i mladima, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledeći način:

- Prijave se mogu obaviti na mejl Doma omladine - dom.omladine.paracin@gmail.com, kao i na Instagram profilu i Fejsbuk stranici Doma omladine Paraćin - kaže Lukić.

Sve radionice u okviru Škole modernih veština su besplatne.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Paraćin - Opština za primer!" podržanog od strane Opštine Paraćin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.