Nakon spektakla FAIL! Narodni muzej zablistao, ali ne i u PRAVOPISU! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

šta???

Nakon spektakla FAIL! Narodni muzej zablistao, ali ne i u PRAVOPISU! (FOTO)

Iako je sama najava otvaranja trajala dugo, i napravljena je prava fešta, sajt Narodnog muzeja je "zakazao" i to u pravopisu..

Objavljeno:

Narodni muzej u Beogradu otvorio je večeras svoja vrata nakon 15 godina rekonstrukcije, a svečanost u najstarijoj muzejskoj ustanovi u Srbiji pratio je i veliki multimedijalni spektakl na Trgu republike.

Iako je sama najava otvaranja trajala dugo, i napravljena je prava fešta, sajt Narodnog muzeja je "zakazao" i to u pravopisu.

Na Tviteru je objavljen "fail" samog sajta muzeja.

- Otišao na vebsajt Narodnog muzeja. Ispravno je "Dobro došli". "Dobrodošli" je pridev, pisalo je na Tviteru.

Ipak, ubrzo nakon prozivki, problem je rešen, pa je "dobrodošlica" ispravljena, a muzej može mirno da nastavi sa radom...

Podsećamo, brojne zvanice i građani okupili su se u muzeju i ispred ulaza i pre svečanog otvaranja. Vasina ulica je zatvorena za saobraćaj i formiran je red, a dok su se Beograđani i njihovi gosti okupljali sa zvučnika se čula Vivaldijeva muzika.

Zgrada muzeja bila je osvetljena plavom bojom, što je "noseća" boja svečanog otvaranja, tako da su i mnoge zvanice obučene u plave toalete ili su nosile plave detalje, a služili su se i plavi kokteli.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.