U OVOM SREMSKOM SELU je osvanuo natpis koji će sve BEOGRAĐANE OPASNO NALJUTITI! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter / shawn40kemp ‏

šta ste rekli?

U OVOM SREMSKOM SELU je osvanuo natpis koji će sve BEOGRAĐANE OPASNO NALJUTITI! (FOTO)

Očigledno je da su meštani ogorčeni jer su videli automobile beogradskih tablica koji su prekoračili brzinu pa su smislili originalan način da ima stave do znanja da poštuju pravila..

Objavljeno:

U naselju Maradek koje pripada opštini Inđija u Sremskom okrugu, u Vojvodini, osvano je natpis koji će zasigurno iznervirati većinu Beograđana.

Na samom ulazu u naselje, pored table koje ga označava, na kartonu ispod znaka ispisano je "Konjine iz Beograda, ograničenje 50".

Očigledno je da su meštani ogorčeni jer su videli automobile beogradskih tablica koji su prekoračili brzinu pa su smislili originalan način da ima stave do znanja da poštuju pravila.

Ipak, verujemo da će ovaj natpis iznervirati građane Beograda jer koliko god da je originalan, mogao je i "lepše" da zvuči.

Nakon toga, usledili su komentari poput, "U Sremu sam uglavnom gledao lokalce kako divljaju kolima", " Škode prijatelju, Škode. Uz časne izuzetke imamo nove šampione idiotizma a to su vozači Škoda", "A vinjete za dođaše nema", samo su neki od njih..

Pogledajtte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.