PREDUZELI SVE MERE BEZBEDNOSTI: Kosovska policija pripremila operativni plan za Vidovdan
Foto: Printscreen

NA OPREZU

PREDUZELI SVE MERE BEZBEDNOSTI: Kosovska policija pripremila operativni plan za Vidovdan

Policija je preduzela sve potrebne mere za održavanje javnog reda i mira, sprovođenje zakona, kao i povećanje mera bezbednosti

Objavljeno: 14:46h

Kosovska policija saopštila je da je pripremila poseban operativni plan kako bi garantovala javnu bezbednost pre i posle obeležavanja pravoslavnog praznika Vidovdana.

Kako se dodaje, policija je preduzela sve potrebne mere za održavanje javnog reda i mira, sprovođenje zakona, kao i povećanje mera bezbednosti.

- U cilju garantovanja slobode i slobodnog kretanja za sve građane, na lokacijama gde budu ograničenja, potpune ili delimične blokade određenih putnih pravaca, u područjima gde se smatra da će se održavati razne manifestacije, kao što su Priština, Gračanica, Gazimestan itd, angažovaće se dovoljan broj službenika policije - navodi se u saopštenju.

Zavisno od okolnosti koje će se pojaviti kao rezultat priliva vozila i broja učesnika u obeležavanju praznika, policija će preduzimati sve dodatne potrebne radnje da bi garantovala bezbednost, javni red i mir, uključujući usmeravanja ili druga dodatna ograničenja puteva.

Policija je apelovala na pomoć, poverenje i razumevanje svih građana.

Policija takođe apeluje na građane da ne podležu bilo kakvim provokacijama.

Bonus video: NARODNI MUZEJ DAN UOČI SVEČANOG OTVARANJA! U toku poslednje pripreme... Evo šta smo zabeležili! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.