Gradski bazen u Inđiji OPASAN BODLJIKAVOM ŽICOM KAO DA JE ZATVOR: Objašnjenje nadležnih SMEŠNO (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook / Inđija Cafe

GRAĐANI NEZADOVOLJNI

Gradski bazen u Inđiji OPASAN BODLJIKAVOM ŽICOM KAO DA JE ZATVOR: Objašnjenje nadležnih SMEŠNO (FOTO) (VIDEO)

Bazen ili zatvor?!

Objavljeno:

Društvenim mrežama je počela da se širi fotografija javnog bazena u Inđiji koji ima ogradu nalik onoj u zatvorima. Naime, stanovnici Inđije burno su reagovali zbog toga što je uprava javnog bazena u tom gradu, na ograde koje okružuju objekat, postavila kružnu bodljikavu žicu, koja bi mogla naneti ozbiljne povrede kupačima.

Sezona kupanja na bazenu u Inđiji počela je 15 juna, a zahvaljujući postavljenoj ogradi, bazen je dobio izgled logora iz drugog svetskog rata, jer je bio opasan takozvanom "žilet žicom".

"Pre samo par dana inđijski bazen je svečano otvoren. Renoviran i spreman za novu sezonu, građanima je predstavljen kao oaza uživanja i razonode. Ali kada priđete ovom kupalištu, očekuju vas zastrašujuće slike nalik koncentracionom logoru, spiralna bodljikava žica duž ograde bazena. Razlog ovako radikalnom potezu saznaćemo od nadležnih i uprave bazena, kada budu zainteresovani da daju odgovore. Do tad fotografija govori", objavljeno je na Fejsbuk strani "Inđija cafe".

Direktor ustanove Sportski centar Inđija Ilija Trbović je ranije naložio radnicima bazena da se zameni stara ograda, koja je postavljena pre tridesetak godina, što su oni i učinili, a bodljikavu žicu su postavili na vrh ograde kako bi dodatno obezbedili objekat. Zbog velikog nezadovoljstva stanovnika tog sremskog grada, direktor Trbović naložio je da se ograda odmah ukloni, prenosi VOICE.

BONUS VIDEO:

Zoran Đorđević, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.