ŽARKO JE DOBIO 90 DANA ZATVORA, A POSLE TOGA NANOGICA GODINU DANA?! Slučaj ovog momka iz Lazarevca  je uzburkao Srbiju (FOTO)
Foto: Facebook / Žarko Pavlović

incident koji je podigao lazarevac na noge

ŽARKO JE DOBIO 90 DANA ZATVORA, A POSLE TOGA NANOGICA GODINU DANA?! Slučaj ovog momka iz Lazarevca je uzburkao Srbiju (FOTO)

Prijatelji Žarka Pavlovića traže pravdu i da se on pusti na slobodu

Objavljeno: 16:46h
Milica Božinović

Čitav Lazarevac bio je na nogama zbog hapšenja Žarka Pavlovića, koji je optuženi za napad na službeno lice i ometanje službenog lica prilikom hapšenja, tokom protesta koji se održavao u tom gradu.

Naime, Pavlović je tada uhapšen sa još pet osoba, a njegovi prijatelji su tvrdili da policija navodno pretukla u Županjcu prilikom blokade saobraćaja i da je on prvo bio ošamaren od strane policijskog službenika.

Zbog njegovog privođenja u Lazarevcu su se nekoliko dana održavali protesti, a kako tvrde Pavlovićevi poznanici na društvenim mrežama, njemu je određen pritvor od 90 dana!

Naime, društvenim mrežama je počela da se deli informacija u kojoj se navodi da je Žarko dobio 3 meseca zatvora, pod uslovom da ne tuži policiju, a da su ostali navodno dobili nanogice u periodu od šest meseci, dok drugi navode da i Pavloviću nakon tri meseca sledi nanogica na period od godinu dana.

Sve ovo su nezvanične informacije koje prijatelji uhapšenih puštaju u etar, jer smatraju da Žarko ne može da kaže šta se zapravo dogodilo tokom incidenta jer je u pritvoru. Na društvenim mrežama je omah nakon hapšenja objavljeno da je lazarevačka policija brutalno prebila Pavlovića u prostorijama MUP u Beogradu, te je on zbog zadobijenih povreda završio na Urgentnom centru.

Zvaničnih navoda o ovom incidentu zasad nema. Naš portal pokušao je da stupi u kontakt sa MUP Lazarevac povodom ovog slučaja, ali do objavljivanja teksta na naše pozive niko nije odgovarao.

Podsetimo, do incidenta je došlo 12. juna oko 18.30 čаsovа i tada je saopšteno da je policija uhapsila Žarka Pavlovića (42) jer je policijskom službeniku Jovici Nikoliću (28) nаneo udаrаc u predelu licа. Ministаr unutrаših poslovа Nebojšа Stefаnović osudio je nаpаd nа policijskog službenikа i naveo da za osumnjičenog Pavlovića traži najstožiju kaznu. S druge strane, Lazarevčani tvrde da je Nikolić poznat po svojoj bahatosti, i da Pavlović nije osoba koja bi izazvala incident.

BONUS VIDEO:

Krov prokišnjava u KBC Zvezdara

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.